MAC ALLURING AQUATIC

Posted in Uncategorized

Det er længe siden at jeg har været spændt på en MAC kollektion, og da jeg så billederne for deres Alluring Aquatic var jeg ikke i tvivl om at jeg bare måtte eje noget fra kollektionen. Mest på grund af indpakningen men selvfølgelig også på grund af de smukke farver i kollektionen.
Som den læbestift elsker jeg er måtte jeg eje farven Mystical. Jeg har før i tiden ikke været glad for deres Extra Dimension ting, og de har fået meget blandet reviews rundt omkring igennem tiden, derfor var jeg i tvivl om jeg skulle satse og købe en blush. Som i kan se, så købte jeg en blush, og jeg fortryder det ikke. Jeg hapsede den i farven Sea Me, Hear Me som er noget så smuk på billeder og endnu smukkere i virkeligheden.
Jeg nåede ikke at købe dem her i Danmark, men så er det godt at jeg har min mor i USA som var så sød at købe tingene til mig og sende dem til Danmark. Åh, er så glad for tingene! 🙂
Nåede i at hapse noget fra kollektionen?
June 19, 2014
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like

Translate »