WHAT TIME IS IT?

Posted in Uncategorized

Okay, hvor heldig er jeg bare? Som skrevet i et tidligere indlæg holdte min familie og jeg min fødselsdag lidt tidligt da de desværre ikke kan være med mig når jeg fylder år. I den anledning købte mine søde forældre mig en tidlig fødselsdagsgave. De har købt mig dette skønne Marc by Marc Jacobs ur, som jeg bare er sååå forelsket i.
May 5, 2014
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Louise Lykke

  Ej hvor er det bare smukt, det forstår jeg godt du er helt forelsket i!
  Dejligt du har en skøn familie, som forkæler dig sådan!! 🙂

  – Knus Louise Lykke
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  May 8, 2014 at 11:47
 • Reply Vanessa

  Min familie er bare vidunderlig. Savner dem simpelthen så meget 🙂

  May 8, 2014 at 11:47
 • Reply Charlotte Bisgaard

  Det er virkelig flot! Er helt forelsket i det 🙂

  May 21, 2014 at 20:44
 • Reply Vanessa

  Tak. Er simpelthen også bare så glad for det 🙂

  May 21, 2014 at 20:47
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »