HÅRSPRAY NÅR DET ER BEDST

Posted in Uncategorized

Jeg er så glad for Moroccanoil, det er vidst ingen hemmelighed. En af mine absolut favorit produkter fra dem er deres Luminous Hairspray som i ser på billedet. For at det ikke skal være lyv, så har jeg skrevet om den på bloggen før, og min kærlighed til produktet er kun vokset siden da. 
Nogen tænker at det måske bare er en hårspray, hvorfor betale så meget for det? Men det vil jeg sige, det er det altså ikke. Først og fremmest så dufter den bare skide godt, og så gør den ikke ens hår pisse stift, som andre hårsprays gør og det elsker jeg. Der står jo også på produktet at det er en strong flexible hold, og det er sandt. 
Er i glad for hårspray som mig, så kan i altså finde den lige her hos Ezzence. Det er penge godt brugt, og jeg er sikker på at i vil blive lige så glade for den som jeg er. Det er en hårspray jeg altid vil have i mit skab, ingen tvivl. 
Ezzence har også et andet spændende mærke, Dr.Hauschka. Jeg har kun prøvet et produkt derfra, men jeg blev positivt overrasket over det og ville mægtig gerne prøve flere da jeg har hørt godt om resten af hans produkter. I kan finde dem lige her. Jeg vil dog også lige høre jer, hvad for en slags hårspray bruger i?

*Udarbejdet i samarbejde med Ezzence*
May 9, 2014
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Louise Lykke

  Åhh, jeg tror godt på den er rigtig lækker! Jeg har dog aldrig prøvet lige denne hårspray før – Desværre 😉
  Jeg bruger oftest bare en hårspray fra Syoss – Håret bliver dog meget stift, men frisuren holder så også i timevis, haha.

  God weekend til dig!
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  May 12, 2014 at 14:45
 • Reply Gittemary

  Åh den er lækker!

  Knus http://www.gittemary.com/

  May 12, 2014 at 14:46
 • Reply Vanessa

  Den er alletiders, og håret bliver overhovedet ikke stift. Det er hvad jeg elsker ved den, for den holder frisuren, uden at gøre håret stift 😀

  May 12, 2014 at 14:46
 • Reply Vanessa

  Sååå lækker. Jeg elsker den!

  May 12, 2014 at 14:47
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »