TIDLIG FØDSELSDAG

Posted in Uncategorized

Jeg skal igen i år være uden min familie på min fødselsdag, og derfor fik vi den gode idé at fejre min fødselsdag to måneder før tid. Jeg har også fået en tidlig fødselsdagsgave af mine forældre, så sødt. Følger i med på Instagram (nessdenise), kan i se hvad jeg har fået. Jeg viser det også på bloggen, don’t worry.
I anledningen tog vi ud og spiste aftensmed, og så havde min mor været ude og købe kage. Hun er så sød, min mor. Jeg har bare været så glad i dag, på trods af at jeg kun har få dage tilbage i USA. Jeg holder bare så meget af min familie, og at vi kan fejre min fødselsdag to måneder før tid, det er bare specielt, og varmer mit hjerte.
April 23, 2014
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply A + K = ♥

  Nøj, det ser godt ud – fortidlig-tillykke til dig!

  – Anne

  April 23, 2014 at 22:14
 • Reply Rikke'M

  Åh hvor lyder det fint, og fyldt md hjemlig varme 🙂 <3

  April 23, 2014 at 22:14
 • Reply Vanessa

  Hihi, mange tak <3

  April 23, 2014 at 22:15
 • Reply Vanessa

  Det var bare så rart 🙂 <3

  April 23, 2014 at 22:15
 • Reply Kathrine Johansen

  Åh det lyder dejligt og godt! 🙂

  Kig gerne forbi min blog, har en konkurrence igang! Knus.
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  April 24, 2014 at 23:02
 • Reply Vanessa

  Det var også virkelig dejligt 🙂

  April 24, 2014 at 23:04
 • Reply Louise Lykke

  Ih hvor skønt at I kunne gøre det på den måde, nu når I ikke ses på din rigtige fødselsdag. Håber I havde en fantastisk hyggelig dag 🙂

  – Knus Louise Lykke
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  April 29, 2014 at 12:29
 • Reply Vanessa

  Det var en virkelig vidunderlig dag. Var så glad for at vi kunne gøre det inden jeg tog tilbage til Danmark 🙂

  April 29, 2014 at 12:31
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »