CONTRAST

Posted in Uncategorized

Længe har jeg sukket efter de pæne Royal Copenhagen Contrast krus i farven Opal. De har bare ikke været til at finde nogen steder i København, men da jeg var på Falster var jeg så heldig at finde dem, og så til en pris man ikke kunne takke nej til.
Jeg er en heldig kartoffel, fordi jeg har fået disse to krus som gave. Et fra min farmor, og et fra min mormor som tidlig påskegave. Jeg måtte lige smide en 20’er oveni, men jeg har ville have dem så længe, så en 20’er var da til at overkomme. Jeg er simpelthen så glad for dem, og de pynter så meget i min samling! 🙂
March 27, 2014
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply A + K = ♥

  Det er altid skønt med noget RC til hylderne 😀

  – Anne

  March 31, 2014 at 09:38
 • Reply Vanessa

  Jeg kunne ikke være mere enig! 😀

  March 31, 2014 at 09:38
 • Reply Kathrine Johansen

  dem vil jeg virkelig gerne eje, og de koster bare kassen synes jeg! :).

  Kig gerne forbi, knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  April 10, 2014 at 02:32
 • Reply Vanessa

  Hm, de koster måske lidt, men er virkelig glade for dem. Plus, de er tit på tilbud 🙂

  April 10, 2014 at 02:35
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »