THE BODY SHOP SWEET LEMON BODY SCRUB

Posted in Uncategorized

The Body Shop skuffer sjældent. De laver virkelig lækre produkter, og dette er ingen undtagelse.
Jeg elsker duften af citron. Jeg mener, virkelig elsker. Alt citron vil jeg have fat i. Derfor måtte jeg prøve denne her scrub, da jeg er så vild med deres body wash i Sweet Lemon. Det er jo en body scrub, som så mange andre men duften gør bare at jeg elsker den endnu mere. Den er dejlig frisk, og så er Body Shop bare dem, som efter min mening, har de lækreste body scrubs, og jeg vil blive ved med at købe fra dem igen og igen.
Har i nogle favorit body scrubs? Jeg elsker at prøve nye ting jo 🙂
January 9, 2014
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Line Høj

  Det er også en af mine yndlingsscrubs! Sweet lemon dufter fantastisk. Jeg er vild med bodyscrubs fra The Body Shop. Deres body polishes er også rigtig gode. De er ikke så "hårde" ved huden 🙂

  January 10, 2014 at 23:29
 • Reply Vanessa

  Uden tvivl en af de bedste dufte fra The Body Shop. Jeg har en body polish med Cranberry Joy, og den er virkelig god og dufter også godt! 🙂

  January 10, 2014 at 23:38
 • Reply nuria

  Uh, jeg elsker simpelthen bare deres body scrubs! <3

  January 14, 2014 at 11:40
 • Reply Vanessa

  Også mig. Skal så meget have et lager når jeg rejser til USA <3

  January 14, 2014 at 11:43
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »