MORE CARDIGANS

Posted in Uncategorized

Jeg er en meget simpel pige, og jeg elsker simpelt tøj. Især basics, som cardigans, tank tops, og toppe. Rosemunde har de sødeste ting, og på billedet kan i se nogle af mine favoritter fra deres hjemmeside. 
De har et stort udvalg af farver, og man kan bare tage tank toppen som findes i 25 forskellige farver, og den fine cardigan som findes i intet mindre en 40 forskellige farver. Toppen findes desværre kun i hvid, men det gør den jo ikke mindre pæn.
De tre ting, som jeg har fundet er faktisk noget af det, i ville finde mest af i mit skab. Jeg har virkelig mange tank tops, i mange farver. Jeg har mange toppe, ikke alle lige søde, men for det meste hihi. Og sidst men ikke mindst, så har jeg ufatteligt mange sorte cardigans. Det burde næsten være ulovligt for mig, at købe flere af slagsen, men hvad kan jeg sige, a girl like me, can never have too many black cardigans 😉
I finder den sorte cardigan lige her, og toppen lige herJeg ville dog også råde jer til at kigge på de mange andre fine tank tops end den jeg har vist, som Rosemunde har, og som i finder lige her.
*Udarbejdet i samarbejde med rosemunde.com*
January 12, 2014
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Sanne

  Fine ting du har fundet 🙂 Kig forbi bloggen og deltag i min giveaway: http://kunsanne.blogspot.dk/2014/01/giveaway-90-dages-vip-til-trendsales-25.html 🙂

  January 14, 2014 at 11:42
 • Reply The Picture of Mary ♥

  Er vild med de romantiske cardigans!

  Knus og kram Gittemary.com

  January 14, 2014 at 11:42
 • Reply Vanessa

  Mange tak 🙂

  January 14, 2014 at 11:48
 • Reply Vanessa

  Også mig. De er simpelthen så søde 🙂

  January 14, 2014 at 11:48
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »