JEG MANGLER BØGER

Posted in Uncategorized

Hele min barndom, har min mor brugt overstående bøger. Jeg kan ikke huske på noget tidspunkt, at min mor ikke har haft de bøger i huset. Det er ret sjovt, hvad man husker fra sin barndom. 
Den bog som jeg husker der er blevet brugt mest, er den gule dessertbog. I bogen, er der simpelthen den bedste pandekage opskrift. I drømmer ikke om, hvor gode de pandekager er, og det er de pandekager som altid er blevet bagt i vores hjem. Det minder mig faktisk om, at jeg ikke har fået pandekager i 100 år. Nøj hvor ville jeg ønske, at jeg var hjemme hos min mor lige nu, for så ville jeg spørge hende om hun ikke ville bage nogle pandekager til mig, hihi 😀 mums! 
De to andre bøger, har min mor også brugt, og der er virkelig også nogle gode opskrifter at finde i de bøger. I finder den gule her, den blå her, og den røde her. I det hele taget, så elsker jeg kogebøger, og bagebøger. 
Det er de slags bøger, som jeg har flest af på min boghylde, og Williamdam.dk sælger billige bøger online, og mange af dem. Jeg har i hvert fald fundet en del, som jeg skal klikke hjem, og den første er uden tvivl den gule dessertbog. Hvad for nogle bøger kan i lide? Er i som mig, og elsker koge/bagebøger? 🙂
*Udarbejdet i samarbejde med Williamdam.dk*
January 19, 2014
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Karin Hald

  Jeg elsker virkeligt også kogebøger, og jeg har sjovt nok også de her tre ovenover stående hjemme på min hylde. De minder mig nemlig også så meget om min mors køkkengryder. Jeg har dog ikke prøvet pandekagerne, så dem må jeg helt klart prøve.

  January 20, 2014 at 13:13
 • Reply Vanessa

  Ej hvor sjovt. Det er virkelig nogle gode bøger, og uden tvivl må du prøve de pandekager hihi 🙂

  January 20, 2014 at 13:20
 • Reply Gittemary

  Det er så vigtig med de gode klassiske kogebøger, bedre tips finder man ikke!

  Knus og kram!

  January 22, 2014 at 18:11
 • Reply Vanessa

  Jeg kunne ikke sige det bedre selv 🙂

  January 22, 2014 at 18:11
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »