HVAD FOR ET GLATTEJERN BRUGER I?

Posted in Uncategorized

Uden tvivl, et af mine bedste køb som jeg gjorde mig i 2013, var mit ghd glattejern. 
Jeg havde gået meget længe, vil næsten sige flere år og overvejet om jeg skulle smide pengene efter sådan et, fordi jeg havde hørt at de skulle være fantastiske. Gang på gang sagde jeg til mig selv, at jeg ikke har brug for sådan et dyrt glattejern, jeg kunne sagtens få et som var billigere, og mindst ligeså godt. 
I den tid hvor jeg sagde sådan til mig selv, har jeg købt nogle ret billige, og i sidste ende ret dårlige glattejern. I drømmer ikke om, hvad for nogle skod glattejern jeg har haft 😉 Nå, men jeg besluttede mig så for at købe et ghd. Snakken gik så på hvilket det skulle være, men da jeg så det røde der, så måtte jeg have. Rød er min yndlingsfarve, og den dominerer i mit hjem, så naturligvis skulle mit glattejern have samme farve. 
Jeg har kun positive ting at sige om ghd, og på trods af prisen, så fortryder jeg virkelig at jeg ikke har købt glattejernet noget før. Og jeg kan kun anbefale alle jer derude, som måske står og mangler et nyt glattejern, om at købe et ghd 🙂 
Hos Bilka har de et par stykker at vælge imellem. Plus, de har dem hele tiden på tilbud i deres butikker, så hold øje.
*Udarbejdet i samarbejde med Bilka*
January 14, 2014
/
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Trisse

  Har også et ghd. Fortryder ikke et sekund, at jeg har brugt så mange penge på et glattejern 😀

  January 15, 2014 at 18:56
 • Reply Louise

  Åhh jeg har i mange år haft det ligesom dig! Da mit forrige glattejern gik i stykker overvejede jeg viiiirkelig også et GHD – Der må jo være noget om det, når ALLE snakker om, hvor gode de er? Dog måtte jeg prioritere, og endte med at købe et fra Remington, da det tilfældigvis var på tilbud – Og jeg er virkelig overrasket over kvaliteten! Jeg har haft det minimum et år nu, og det holder bare, og jeg har ingen problemer haft med det 🙂 Det varmer op på ingen tid, glatter i løbet af få sekunder, og det holder sku 🙂 Samtidigt er designet også meget fint. hehe.

  Men dit røde ser nu lækkert ud! Og jeg ville sgu stadig gerne eje et GHD 😛

  – Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  January 15, 2014 at 18:56
 • Reply MaleneJohannessen

  jeg har et fra remington, som egentlig trænger til at blive skiftet ud :p men har også haft det siden jeg var 13 eller 14, så det er fair nok 🙂 har også længe tænkt over GHD – er især vild med tanken om at det også kan lave fine krøller 🙂

  January 15, 2014 at 18:56
 • Reply Vanessa

  Jeg fortryder virkelig heller ikke. De bedste penge jeg længe har brugt 😀

  January 15, 2014 at 18:59
 • Reply Vanessa

  Det er da skønt, at du har fundet et til billigere penge som er godt. Jeg er sikker på, at der er mange derude som er lige så gode som ghd, jeg har bare været uheldig. Med det sagt, når dagen kommer og du måske vil smide penge efter et, kan jeg love dig, at du ikke vil fortryde hihi 🙂

  January 15, 2014 at 19:01
 • Reply Sofies closet

  Jeg har det nyeste fra GHD, Eclipse, og jeg er så glad for det. Det er sygt godt 😀

  January 15, 2014 at 19:05
 • Reply Vanessa

  Jeg kan kun anbefale et ghd, er simpelthen så forelsket i det. Og når jeg laver krøller, bruger jeg det fremfor mit krøllejern, for det er så nemt 🙂

  January 15, 2014 at 19:06
 • Reply Vanessa

  Det har jeg også hørt skulle være fantastisk. Kan godt forstå du er glad for det 😀

  January 15, 2014 at 19:10
 • Reply Sephira

  Jeg har også et GHD jern. Det har godt nok et par år på bagen efterhånden, men det virker stadig superb! Jeg går nu og tænker på at købe et nyt – så vil lige holde øje med tilbud 🙂

  January 19, 2014 at 22:25
 • Reply Vanessa

  De er også geniale, de der ghd glattejern hihi 🙂

  January 19, 2014 at 22:57
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »