SKAL I PÅ JULEFERIE?

Posted in Uncategorized
Når det kommer til ferie, elsker jeg at rejse. Ikke bare til udlandet, men jeg er blevet ret glad for at se forskellige dele af Danmark. Og jeg tror måske dette kommer lidt af at have boet i udlandet i så lang tid, og nu hvor jeg er tilbage i Danmark er der bare så mange steder jeg gerne vil besøge som jeg aldrig fik chancen for at besøge da jeg boede her. Der er bare så mange ting at se, og man føler og siger altid til sig selv at man har massere af tid, men så kommer livet meget hurtigt i vejen, har i det ikke også sådan? 
I juleferien ville jeg ikke have noget imod at leje et sommerhus på Rømø, bare for at komme væk fra alt den eksamen stress jeg render rundt med. Måske i et af de populære steder som Havneby, det navn lyder bare så hyggeligt, ikke? Måske Kongsmark, eller Sønderstrand, bare et sted på Rømø. 
I kan se flere steder på Rømø lige her. Det ser alt sammen så skide hyggeligt ud, og ferie siger man da aldrig nej tak til vel? 
Har nogen af jer nogensinde været på Rømø? 🙂
*Udarbejdet i samarbejde med sommerhus-siden.dk*
December 11, 2013
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eskesen

  Rømø er et fantastisk sted.

  Jeg er der stort set hver sommer for at lufte mine mors hunde på stranden. Rømø er et sted, som jeg er kommet igennem hele mit liv, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at besøge stedet og bare nyde stemningen derovre 🙂

  God tur, hvis du skal afsted i hvert fald.

  December 13, 2013 at 17:39
 • Reply Vanessa

  Det ser også ud som et rigtig skønt sted. Uden tvivl en af de steder jeg skal besøge på et tidspunkt 🙂

  December 13, 2013 at 17:42
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »