JULEØNSKER

Posted in Uncategorized
1. Marc by Marc Jacobs Wallet / 2. Daniel Wellington Watch / 3. Royal Copenhagen Tallerken / 4. Raadvad Bestik / 5. Royal Copenhagen Contrast Krus / 6. Kubus Lysestage / 7. Royal Copenhagen Stjernetegn / 8. OBH Supreme Steel Gryde / 9. Gucci Envy Me / 10. MAC Brushes 168, 217, 219 / 11. Kähler Love Song Vase / 12. Chanel Creme Blush i Inspiration

I år er næsten alle mine juleønsker noget jeg ønsker mig til boligen. Det har mest at gøre med at jeg bor for mig selv nu, og jeg stadig mangler en del ting i hjemmet. I de sidste par år har jeg til både fødselsdag og jul ønsket mig Kubus, og igen i år. Og jeg har besluttet at hvis jeg ikke er heldig at få den i gave, køber jeg den selv. Jeg har også et stort ønske om en ny pung, og naturligvis fra Marc by Marc Jacobs da jeg simpelthen elsker de ting han laver. Og hvad ville mine juleønsker være uden lidt skønhed? Flere MAC brushes, og min yndlingsparfume som næsten er som, og jeg ville rigtig gerne have sådan en flot Chanel blush i min samling.
Hvad ønsker i jer i år? 🙂
Og nå ja, glædelig 1. December og 1. Søndag i advent <3
December 1, 2013
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Rebel Against Yourself // Charlotte

  Kubus stagen er også virkelig flot 🙂 Jeg ønsker mig også rigtig mange ting til hjemmet i år. Det og så en masse masse smykker 🙂

  December 4, 2013 at 14:01
 • Reply Vanessa

  Den skal bare blive min, på den ene eller anden måde hihi 🙂 Ting til hjemmet er altid rare at ønske sig, også smykker. Håber du får en god jul, og får det du ønsker dig!

  December 4, 2013 at 14:01
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »