1 ÅR I DANMARK

Posted in Uncategorized

Mit år har været noget af en rutschebanetur, med mange op og nedture, jeg har slet ikke tal på dem længere, men jeg er kun blevet stærkere. Jeg kan derfor fortælle at mit år har været både det længste, men på en måde også det hurtigste år i mit liv. Jeg har ingen idé om hvor tiden er blevet af.
I dag er det præcist ét år siden at jeg flyttede til Danmark. Jeg føler at det var i går at jeg flyttede. Jeg er virkelig glad for min beslutning om at flytte hertil, det er den bedste og mest skræmmende beslutning jeg har taget.
Min flytning har som sagt budt en masse negative oplevelser, men den har også budt mig nogle af de mest fanstiske oplevelser og øjeblikke i mit liv. Jeg har endelig kunne deltage i familie ting, som fødselsdage, højtider, og guldbryllup, plus en masse andre ting. Jeg har genforenet med gamle venner, og jeg har mødt en masse nye mennesker.
Jeg er simpelthen så taknemmelig for de mennesker som jeg har i mit liv. Naturligvis er min familie dem som betyder allermest, men jeg har virkelig også de mest vidunderlige venner i mit liv, de er guld værd.
Jeg siger pænt farvel og tak til 2013, og byder 2014 hjerteligt velkommen, med god samvittighed 🙂
Godt Nytår til alle!
December 30, 2013
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Trisse

  Godt nytår til dig søde Vanessa <3
  Håber du får et fantastisk 2014!

  December 31, 2013 at 11:52
 • Reply Vanessa

  Mange tak søde, og mange gange i lige måde <3

  December 31, 2013 at 11:56
 • Reply The Picture of Mary ♥

  Jeg håber at det nye år bringer dig en masse godt!

  Knus!

  January 4, 2014 at 10:33
 • Reply Stine

  Godt nytår <3

  January 4, 2014 at 10:33
 • Reply simonenymann

  Rigtig godt nytår Vanessa! og sikke en fin blog du har her 🙂

  Mvh Simone Nymann
  simonenymann.wordpress.com

  Jeg har en GIVE AWAY på min blog. Jeg håber meget at du vil deltage! 🙂
  http://simonenymann.wordpress.com/2014/01/02/3-3-3-give-away-3-3-3/#respond

  January 4, 2014 at 10:34
 • Reply Vanessa

  Mange tak, og i lige måde 🙂

  January 4, 2014 at 10:34
 • Reply Vanessa

  Tak søde, og i lige måde <3

  January 4, 2014 at 10:35
 • Reply Vanessa

  Hvor er du sød, tak. Og godt nytår til dig også 🙂

  January 4, 2014 at 10:35
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »