GIVE ME A LOVE SONG

Posted in Uncategorized
Jeg er virkelig en sucker for alt bolig, og kunne købe mig fattig i alt. Der er simpelthen så mange pæne ting, og nu hvor jeg bor i en lejlighed for mig selv, som egentlig er ret stor fordi jeg bor her selv, og så fordi alle mine bolig ting som jeg har stadig står i flyttekasser et sted i USA. 
 Hos Dubuy.dk har de mærket Kähler som har lavet Love Song vaserne, og dem har jeg totalt forelsket mig i. Hver gang jeg går forbi en butik skal jeg lige ind og kigge på dem, og sjovt nok går jeg altid tomhændet derfra. Den mindste Love Song vase står på min ønskeseddel her til jul, og jeg håber inderligt at jeg får den fordi den er så fin, og så fordi jeg faktisk ikke ejer en vase. Den ville være så fin i min i min lejlighed! Noget helt andet som jeg faktisk har været på udkig efter til min lejlighed er en vasketøjskurv. Lidt random, men jeg har siden jeg flyttede ind i min lejlighed kun brugt IKEA poser, i ved de der blå, og de er altså irriterende i længden. Hvis i klikker her, kan i se udvalget af vasketøjskurve.
*Udarbejdet i samarbejde med dubuy.dk*
November 13, 2013
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Sanne

  Super flotte vaser, dem har jeg længe haft kig på 🙂

  http://www.kunsanne.blogspot.dk

  November 15, 2013 at 12:46
 • Reply Janni Iversen

  Jeg ved nu ikke, vi har faktisk vasketøjs kurve, i rigelig mængde endda, men da vi alligevel mest bruges ikea poser og lignende, fordi tønderne er besværlige at slæbe ned til vaskeriet, irritere de mig faktisk bare. Sjov, ikke 🙂

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  November 15, 2013 at 12:46
 • Reply Ida

  ØV at du endnu ikke har fået dine ting til Danmark. Kommer de?
  De vaser er bare så fine. Jeg har også tænkt lidt på at få en inden for dørene 🙂

  November 15, 2013 at 12:46
 • Reply Vanessa

  Jeg kigger også på dem hver gang jeg går i en butik der har dem, og er tæt på at købe dem hver gang, men et eller andet fortæller mig jeg skal lade være. Fine er de ellers!

  November 15, 2013 at 12:47
 • Reply Vanessa

  Ej hvor sjovt, men kan godt følge dig. I den situation er IKEA poserne nok lidt nemmere, men herhjemme er jeg slet ikke fan af de står på gulvet. Så er en lille vasketøjskurv lidt bedre for mig 🙂

  November 15, 2013 at 12:48
 • Reply Vanessa

  De store ting, nej. De små får jeg langsomt hjem når folk jeg kender fra USA rejser til Danmark, for det er dyrt at få det sendt desværre.

  De er bare så fine, vil så gerne have dem alle 🙂

  November 15, 2013 at 12:49
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »