REAL TECHNIQUES STIPPLING BRUSH

Posted in Uncategorized

Real Techniques Stippling brush er en brush jeg længe har ville prøve, da jeg havde hørt at den skulle være god til creme produkter. Derfor måtte jeg selvfølgelig have den.
Jeg er rigtig glad for denne brush, den skuffer ikke. Jeg elsker at bruge denne her til creme blush, fremfor mine fingre som jeg gjorde før. Den er også god til pudder blush, og kan sagtens bruges til andre ting som foundation, det har jeg bare ikke prøvet endnu. Men det vil jeg helt sikkert prøve på et tidspunkt, for jeg har hørt den skulle være god til det også.
Der er jo ikke meget andet at sige end, at jeg er forelsket i Real Techniques brushes. Jeg vil gerne have dem alle, og jeg er ikke langt fra at være der. Jeg kan varmt anbefale jer dem, hvis i leder efter nogle gode brushes! 🙂
September 3, 2013
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply nuria

  Ej den har jeg stadig ikke fået købt – det må snart ske!
  Jeg elsker den stippling brush jeg har fra MAC, men jeg mangler ligesom en til 😛 <3

  September 3, 2013 at 20:20
 • Reply Vanessa

  Kan du så se at få købt den unge dame! 😀 <3

  September 3, 2013 at 20:21
 • Reply Christina

  Det er rigtigt billigt at købe dem på iherb.com. Det er en amerikansk side men hvis man køber under 80 dollars og vælger forsendelsen til 4 dollars sendes det untracked. Det virkede fint mht at undgå told. Et lille tip hvis du vil have resten af børsterne.

  September 5, 2013 at 21:46
 • Reply Vanessa

  Tak for tip Christina 🙂

  September 5, 2013 at 21:47
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »