OROFLUIDO HÅRMASKE, OG LIDT PÆNT TIL NEGLENE

Posted in Uncategorized
Jeg har været så heldig at teste disse to produkter for Ezzence.dk. 
Jeg har længe gerne ville prøve produkter fra Orofluido da jeg tit har hørt godt om mærket. For noget tid siden var hjemme hos min bedste veninde, og hun havde balsam fra Orofluido stående, og der prøvede jeg, og kan huske jeg var meget tilfreds med hvad den gjorde for mit hår, og duften var helt fanstatisk. Siden da har jeg ville have balsam, men har også ville prøve hårmasken. I denne omgang blev det så til hårmasken, og den er fantastisk. Den dufter så skønt, bedre end jeg havde forventet. Og duften bliver i håret hele dagen, og faktisk indtil dagen efter, det er rigtig skønt. Og så bliver håret så skide blødt, den kan jeg godt anbefale til jer hvis i går og leder efter en god hårmaske. I kan købe den lige her
Sammen med masken, var der også lige en neglelak fra mit favorit mærke OPI. Jeg valgte farven Kiss Me On My Tulips fra deres Holland kollektion. Det er en farve jeg tit har kigget på, men aldrig fået mig selv til at købe. Nu er den min, og fortryder jeg ikke har købt noget før, for den er virkelig fin. I kan købe neglelakken lige her
Ezzence har også en masse andre lækre mærker end Orofluido og OPI. De har blandt andet Moroccanoil, Ole Henriksen, og produkter fra Elizabeth Arden. Jeg kunne nemt købe mig fattig på deres hjemmeside 😉
(Sponsoreret)
September 9, 2013
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Chanie

  Jeg synes desværre orofluido kuren lugter rigtig grimt 🙁 men dejligt at den virker for dig 🙂

  http://www.chanie-beline.blogspot.com – en blog om bl.a hårpleje

  September 9, 2013 at 18:23
 • Reply Maria Haubroe Hansen

  Har selv hårmasken fra Orofluido og er virkelig en favorit den er så lækker 🙂

  September 9, 2013 at 18:23
 • Reply Laura // Afterglobe

  Den ser så lækker ud den farve fra OPI! Glæder mig til at se den på 🙂

  September 9, 2013 at 18:23
 • Reply Vanessa

  Øv at du ikke kan lide duften! Det er jo selvfølgelig smag og behag, for jeg synes jo som sagt den dufter rigtig godt.

  September 9, 2013 at 18:24
 • Reply Vanessa

  Tror også det bliver en favorit hos mig. Er virkelig vild med den! 😀

  September 9, 2013 at 18:24
 • Reply Vanessa

  Det er den også. Jeg får den nok ikke vist her på bloggen, men på min Instagram (nessdenise) kommer der helt sikkert et billede op på et tidspunkt 🙂

  September 9, 2013 at 18:32
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »