EN WEEKEND MED MIN SØDE SØS

Posted in Uncategorized
Jeg fik besøg af min søde søs i Torsdags, hvor hun var hos mig til Søndag. Hun havde været i London, og tog lige et smut over Danmark. Det var rigtig dejligt at se hende, især fordi jeg ikke har set hende siden jeg flyttede, og selvfølgelig fordi jeg savner hende.
Vi endte med at bruge Fredagen på hygge, og så Lørdag tog vi et smut på Strøget og fik kaffe på Baresso. Om aftenen tog vi et lille smut i Tivoli. Vi endte faktisk med bare at spise derinde, og ikke prøve noget. Vi endte på Madklubben, og fik vildt lækkert røget laks. Elsker laks!
I Søndags fik vi besøg af min farmor og farfar, og de kom med de sødeste små blomster og en lille kurv til mig. Det er altid hyggeligt med besøg, og især fordi jeg ikke ser min farmor og farfar så tit, da de bor i Rødby på Lolland Falster. Søndag tog hun så også videre, og er nu hos min mormor, og jeg skal desværre ikke se hende før hun tager hjem Lørdag, hvor jeg smutter ud i lufthavnen og siger farvel 🙁
*Der er flere billeder fra min weekend på min Instagram. Jeg hedder nessdenise*
September 10, 2013
/
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Anne

  Hvor ser det bare hyggeligt ud!!
  Noget af det bedste jeg ved, er hygge dage med min søster 😀

  September 11, 2013 at 20:53
 • Reply Trisse

  Årh, hvor har I hygget jer. En weekend præget af nogle af de absolut bedste ting i København :p

  September 11, 2013 at 20:53
 • Reply nuria

  Det lyder som en helt fantastisk weekend med familien! <3

  September 11, 2013 at 20:53
 • Reply Stine

  Årh hvor hyggeligt og det ser så lækkert ud 🙂

  September 11, 2013 at 20:53
 • Reply Vanessa

  Det var også smadder hyggeligt. Savner hende allerede!

  September 11, 2013 at 20:54
 • Reply Vanessa

  Det har vi, helt sikkert. Og yes, mange af de bedste ting i København har vi oplevet 😀

  September 11, 2013 at 20:55
 • Reply Vanessa

  Den har været virkelig vidunderlig <3

  September 11, 2013 at 20:56
 • Reply Vanessa

  Hyggeligt var det, og maden var så skide lækker! Virkelig god laks 🙂

  September 11, 2013 at 20:58
 • Reply A + K = ♥

  Hvor ser det skønt ud – laks er også altid et hit i min bog, yumyum!

  – Anne

  September 20, 2013 at 19:30
 • Reply Vanessa

  Laks er altid et hit, altid! 😀

  September 20, 2013 at 19:31
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »