NUXE HAND & NAIL CREAM

Posted in Uncategorized

Jeg fik prøvet denne her håndcreme, helt tilfældigt da jeg ingen håndcreme havde, og denne her stod ved siden af min gudmors vask. Første gang jeg prøvede den, blev jeg forelsket. Den er virkelig god, og den gør det helt rigtige for mine hænder. Og så er duften også lige mig. Jeg kan ikke rigtig beskrive den, men jeg synes den dufter godt.
Prisen er jeg bare ikke så glad for, men hvornår er jeg tilfreds med den på noget som helst? Skønhedsprodukter er bare pebret. Men da jeg så at Magasin havde den på tilbud, slog jeg til. Den har været i tasken siden jeg fik den, og tror faktisk at jeg elsker den mere end min gamle håndcreme, som var en fra The Body Shop.
Det er helt sikkert en håndcreme jeg kan anbefale i prøver. Næste gang i er i Matas, eller Magasin så gå hen og prøv den!
August 19, 2013
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply nuria

  Den er SÅ skøn! Jeg er også vild med duften <3

  August 20, 2013 at 17:08
 • Reply Sephira

  Uh jeg har godt prøvet den, fik engang en lille prøve på den. Kan ikke huske hvorfra egentlig, men anyway den er ret god ja! Dog synes jeg ikke den slår Origins håndcreme hehe 😀

  August 20, 2013 at 17:08
 • Reply Vanessa

  Det er den virkelig. Og duften, ja den er bare god <3

  August 20, 2013 at 17:08
 • Reply Vanessa

  Jeg har faktisk slet ikke prøvet den fra Origins. Ret overraskende, men det må jeg da få gjort! 😀

  August 20, 2013 at 17:11
 • Reply Mia

  Den kender jeg ikke, men tuben ser super fin ud 😀
  Jeg bruger håndcreme fra Figs & Rouge, Raunsborg og Essence. Dem skifter jeg lidt imellem 🙂

  Knus Mia
  http://www.blogaboutmia.com

  August 21, 2013 at 13:12
 • Reply Vanessa

  Du må prøve den, næste gang du er i nærheden af Matas eller Magasin! 😀

  Jeg har aldrig hørt om dem du nævner, men dem vil jeg da kigge på. Elsker altid at prøve nye ting jo 🙂

  August 21, 2013 at 13:14
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »