MACADAMIA NATURAL OIL HAIR PRODUCTS UPDATE

Posted in Uncategorized

Det er nu noget tid siden, siden jeg købte disse produkter, og skrev om dem her. Nu har jeg endelig fået prøvet dem, og kan fortælle jer lidt om dem.
Deep Repair Masque: Hvad kan jeg sige … I’m in love! Denne hårmåske er virkelig, virkelig god. Den gør simpelthen mit hår så super lækkert, og blødt. Og så dufter den jo virkelig godt. Jeg er virkelig overrasket over denne hårmaske, og er glad for jeg fik prøvet den. Jeg skal helt sikkert have købt mig en full size, for jeg tror virkelig ikke jeg kan undvære denne hårmaske efter at have haft den.
Healing Oil Spray: Okay, jeg skal være ærlig. Jeg har ikke prøvet dette produkt. Grunden til dette, er simpelthen duften. Jeg kan ikke holde den ud, og derfor har jeg ikke turde prøve i mit hår, da jeg får kvalme af duften. Det er virkelig ærgerligt, fordi jeg har hørt gode ting om den, men den må desværre gå videre til en veninde, eller en i familien.
Nourishing Leave-In Cream: Jeg har kun brugt dette produkt få gange, da jeg ikke har følt at mit hår har haft brug for leave-in produkter. Men, de få gange jeg har brugt den, har den altså virkelig gjort mit hår super blødt og lækkert, lidt ligesom hårmasken gjorde. Det er nok ikke et produkt, som jeg kunne finde på at købe når jeg løber tør for min lille travel size. Ikke fordi den ikke er god, men det er ikke et produkt jeg ikke kan undvære. For det kan jeg helt bestemt!
Jeg kan varmt anbefale hårmasken til alle. Den er virkelig lækker, og gør ens hår så blødt. De to andre produkter, ja hvis du er sart som mig så er Healing Oil Spray nok heller ikke for dig. Leder du efter en Leave-In Cream, så synes jeg du skal give denne her et go. For som sagt, er den ikke dårlig men det er bare ikke lige et produkt jeg bruger så tit. Men andre gør jo, så måske er den noget for dig! 🙂
August 23, 2013
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Laura // Afterglobe

  Jeg ledte virkelig efter produkterne, da de var i Fakta, men kunne kun finde shampoo og balsam, og der blev jeg altså for nærig =/ Ville virkelig gerne have købt hårmasken, men det må blive når vi tager til USA næste gang! 🙂 Tak for tippet!

  August 25, 2013 at 16:39
 • Reply Line Høj

  Jeg havde masken med på ferie, og den gjorde virkelig underværker for mit hår. Den kunne jeg helt sikkert finde på at købe igen! 🙂

  August 25, 2013 at 16:39
 • Reply Vanessa

  Den er nemlig virkelig godt. Gjorde virkelig også underværker for mit hår! 🙂

  August 25, 2013 at 16:41
 • Reply Vanessa

  Øv :/ det var ærgerligt. I USA er den jo også en lille bitte smule billigere, så jeg høber du køber og prøver. Den er virkelig god 🙂

  August 25, 2013 at 16:42
 • Reply Stine

  Ih har længe overvejet disse produkter! Kunne være de skulle prøves af 🙂

  August 27, 2013 at 22:07
 • Reply Vanessa

  Jeg kan i hvert fald anbefale hårmasken. Den er så lækker! 🙂

  August 27, 2013 at 22:07
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »