LILY LOLO FRA BEAUTY AKADEMIET

Posted in Uncategorized
Jeg har været så heldig at modtage dette produkt fra Beauty Akademiet. Jeg er jo en læbestift pige, så jeg er rigtig glad for at jeg har modtaget denne. Farven er helt perfekt, og navnet er da virkelig sødt. Duften er jeg ikke helt vild med, men den går heldigvis hurtigt væk. Den er virkelig lækker, og cremet, og nem at påføre. Lige hvad jeg kan lide i en læbestift 😉
Jeg havde faktisk aldrig hørt om beautyakademiet før, men jeg kan altid godt lide at få mine øjne åbnet for nye sider, og nye mærker. Og dem har de, altså mærker jeg ikke kender. Blandt andet mærket Guinot, som i kan shoppe lige her.
De har også mærket Lily Lolo, som min læbestift er fra. I kan købe den lige her. Der var faktisk en del ting fra Lily Lolo, som jeg synes så spændende ud, og som jeg godt kunne tænke mig at prøve. Læbestiften er jeg i hvert fald glad for.
Kender i Beauty Akademiet, og måske nogle af de mærker de har derinde? 🙂
(Sponsoreret)
August 7, 2013
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply nuria

  Ej hvor er den bare pæn! <3

  August 7, 2013 at 19:36
 • Reply Nina Høfdinghoff

  så fin læbestift!

  August 7, 2013 at 19:36
 • Reply Vanessa

  Den er så flot. Den kommer slet ikke til sin ret på billedet <3

  August 7, 2013 at 19:38
 • Reply Vanessa

  Det er den virkelig. Rigtig pæn farve 🙂

  August 7, 2013 at 19:38
 • Reply Louise

  Ihh hvor er du heldig! Farven er virkelig fin og klassisk 🙂

  – Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  August 7, 2013 at 20:21
 • Reply Vanessa

  En lille smule heldig, ja. Den er virkelig fin 🙂

  August 7, 2013 at 20:28
 • Reply Ida

  Ih Vanessa den farve ser bare helt perfekt ud. Den bliver du glad for 🙂

  August 9, 2013 at 13:41
 • Reply Vanessa

  Det tror jeg også at jeg gør. Den er virkelig flot 🙂

  August 9, 2013 at 13:42
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »