EMBRYOLISSE LAIT-CRÈME CONCENTRÉ

Posted in Uncategorized

Lait-Crème Concentré er endnu et produkt som jeg har hørt folk sværge til. Et produkt som skulle være rigtig godt. Jeg har også længe ville prøve, men altså den har jo lidt en pebret pris her i Danmark. Jeg mener den koster omkring 200 kr, næsten alle steder, og jeg har kun givet omkring 80 kr, da den er købt i Frankrig. Det er jo en pæn slat penge at spare hvis i spørger mig.
Jeg har nu haft tid til at prøve cremen, og jeg er forelsket. Jeg elsker alt ved den. Duften, dens konsistens, og hvor blød den gør min hud. Jeg kan virkelig ikke sige nok godt om den. Nu ærger jeg mig bare over, at jeg ikke købte flere af dem. Det er helt sikkert blevet min favorit creme. Den slår endda den jeg bruger fra Sephora. Det siger ikke så lidt!
Om i køber den i Danmark, eller finder den et andet sted, så er det en creme, som efter min mening bare skal prøves. Med det vil jeg også lige sige, at min bedste veninde også har denne creme, og elsker den. Så det er altså ikke bare mig som er glad for den piger.
August 9, 2013
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Laura // Afterglobe

  Jeg har også haft denne creme bogmærket i lang tid, men har endnu ikke taget mig sammen til at bestille den. Jeg døjer pt. med ret uren hud – tror du den vil være en hjælp? Og hvilke side er det nu du har bestilt alle produkterne fra? Det lyder som om den er et besøg værd 😉

  August 10, 2013 at 20:59
 • Reply Vanessa

  Jeg tror den ville være en hjælp ja, men jeg kan selvfølgelig ikke vide det med 100% sikkerhed. Jeg købte mine produkter hos Powersanté 🙂

  August 10, 2013 at 21:00
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »