CK IN2U

Posted in Uncategorized

Endnu en gang har jeg været igang hos Magasin. Jeg så at de havde denne parfume på udsalg, og jeg vidste at jeg måtte eje. Det er endnu en parfume, som jeg har haft for nogle år tilbage, men aldrig købt igen. Hvorfor ved jeg ikke.
Nu er den min igen, og den dufter altså bare så skide godt. Er så glad for den 🙂
August 2, 2013
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Louise

  Årh den elsker jeg også! Jeg har brugt den i årevis efterhånden, men den holder bare, den er så skøn 🙂

  – Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  August 2, 2013 at 19:44
 • Reply Vanessa

  Den er virkelig skøn. Kan ikke forstå at jeg har gået så længe uden den 🙂

  August 2, 2013 at 19:45
 • Reply Randi Larsen

  Fik engang en vareprøve på den, forelsket mig i den, min søster købte parfumen til sig selv, jeg bruger den når jeg er inde ved hende og hvergang jeg er et sted hvor jeg kan købe den ærger jeg mig over at jeg ikke har penge til den! 😛

  Men det er en virkelig lækker parfume! Elsker simpelthen den duft! Flasken er ikke lige et vildt facinerende design men det er også selve parfumen der er vigtigtst jo! 😀

  Hvad måtte du af med for den? 🙂

  August 3, 2013 at 22:10
 • Reply Vanessa

  Jeg kan faktisk godt lide flasken, men det er jo indholdet der er vigtigst 😀

  Jeg gav 200 for den, på tilbud. Men den er desværre ikke på tilbud længere kan jeg se :/

  August 3, 2013 at 22:11
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »