BENEFIT EVENT

Posted in Uncategorized

Jeg var så heldig at blive inviteret til Benefit Event i Sephora i Illum, som blev holdt i Torsdags. Det var Helene fra Pudderdåserne, som holdte dette event. Det var et super hyggeligt, og intimt event, hvor vi lærte om bryn, og blandt andet også fik farvet og vokset vores bryn. Aldrig i mit liv har jeg farvet mine bryn, så det var lidt spændende for mig. Det gør virkelig noget helt anderledes ved ens bryn, sådan at få dem farvet. Jeg synes virkelig mine bryn er blevet pæne. Jeg er så glad for dem. De har jo fået et helt nyt liv! Og pigerne som hjalp til, med bryn og makeup var simpelthen så søde. Det er heller ikke sidste gang at jeg får mine bryn ordnet derinde. 🙂
Jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg blev inviteret med til dette event. Mit første event!
August 11, 2013
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Monica Michela Thorsager

  Hvor du heldig! Håber jeg en dag også bliver inviteret til sådan et event 😀
  Og er det lyserøde popcorn? :-O

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  August 13, 2013 at 13:06
 • Reply Vanessa

  Det var også smadder hyggeligt. Ja, det er det. De smagte seriøst alt for godt 😀

  August 13, 2013 at 13:07
 • Reply Helene

  Det var bare så dejligt, at du var med <3

  Kh. Helene

  August 18, 2013 at 22:16
 • Reply Helene

  Det var skønt, at du ville komme med så kort varsel <3 Det var så hyggeligt :-*

  August 18, 2013 at 22:16
 • Reply Vanessa

  Det var dejligt at være med <3

  August 18, 2013 at 22:19
 • Reply Vanessa

  Hov, der kom lige to kommentarer i træk. Men det var skønt at deltage, tak for invitationen. Det var virkelig hyggeligt <3

  August 18, 2013 at 22:20
 • Reply Caroline | Estilo

  Det ser meget gennemført ud 🙂

  August 21, 2013 at 13:12
 • Reply Vanessa

  Det var det skam også. Rigtig hyggeligt 🙂

  August 21, 2013 at 13:12
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »