BATISTE CHERRY DRY SHAMPOO

Posted in Uncategorized

Er der én dry shampoo, som jeg virkelig elsker, så er det Batiste. Uden tvivl er det den bedste jeg har prøvet indtil videre, og jeg har efterhånden prøvet et par stykker. Lige denne, med cherry har stået på listen i lang tid, og nu har jeg endelig prøvet den, og den har overtaget pladsen som min #1 favorit fra Batiste. Duften er simpelthen så fantastisk, og ja den virker jo. Mine er fra USA, og jeg ved ikke hvor de kan købes desværre. Men hvis i kan få fingrene i den, ville jeg anbefale jer at gøre det. Jeg er simpelthen så glad for dem 🙂
August 21, 2013
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply nuria

  Ih vil så gerne prøve den med Cherry! Forstiller mig, at den dufter helt fantastisk <3

  August 22, 2013 at 18:15
 • Reply Vanessa

  Den dufter simpelthen så godt. Du må finde den et sted <3

  August 22, 2013 at 18:16
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »