ANASTASIA BROW WIZ

Posted in Uncategorized

Jeg er forelsket i Anastasia Brow Wiz. Jeg kan ikke sige andet. Dette produkt har virkelig ændret mit syn på bryn, og aldrig igen vil jeg være uden dette produkt. Jeg elsker det så meget, at man skulle tro det var løgn.
Det er så nemt at bruge Brow Wiz, og det tager virkelig ingen tid at få pæne bryn for mig længere. Farven er også perfekt til mig, så det er bare endnu bedre da jeg faktisk købte den i denne farve, uden helt rigtigt at vide om den ville passe til mig. Heldigt nok, så gjorde den.
Der har været en del hype omkring dette produkt, og det lever helt sikkert op til forventningerne efter min mening. Jeg ved slet ikke hvorfor det tog mig så længe at prøve Brow Wiz. Jeg er så glad for jeg gjorde, og jeg vil stoppe her. Jeg kan varmt anbefale dette produkt. Det er et holy grail produkt for mig, og som sagt vil jeg aldrig være uden igen!
August 29, 2013
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Ida

  Jeg har faktisk aldrig prøvet ligende produkter, men må indrømme at du sælger det godt 😀

  August 30, 2013 at 14:50
 • Reply Vanessa

  Hihi, jeg er glad for jeg sælger det godt. Jeg er simpelthen bare så glad for produktet! 😀

  August 30, 2013 at 14:51
 • Reply Toppenfin

  Jeg tilslutter mig Ida's kommentar. Hvad koster den?

  August 30, 2013 at 18:11
 • Reply Vanessa

  Jeg gav 120 kr. for den, da den er købt i USA. Jeg ved faktisk ikke hvad den står til her i Danmark.

  August 30, 2013 at 18:12
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »