KÉRASTASE SOLEIL HUILE CÉLESTE

Posted in Uncategorized
Nu har jeg haft tid til at prøve dette produkt, som jeg modtog i min Maj GOODIEBOX.
Jeg har prøvet at bruge den i både tørt og vådt hår, og jeg kan bedst lide at bruge den i vådt hår. Jeg synes nemlig at det “suger” produktet bedre, når det er vådt. Den har shimmer i, som jeg ikke lagde mærke til da den kom i håret. Duften er faktisk lidt svær at beskrive, men vil mene at der er noget med roser i. Produktet skal beskytte håret imod solen, og har det gjort det?
Hm, det ved jeg ikke. Jeg kan i hvert fald ikke se nogen forskel i mit hår. Hvis jeg skal være ærlig, synes jeg faktisk at mit hår har været en del mere tørt end det plejer, efter jeg er begyndt at bruge dette produkt.
Jeg kan desværre ikke anbefale dette produkt, da det som sagt føles som om det har gjort mit hår mere tørt efter brug, plus at jeg ikke rigtig synes det beskyttede imod solen.
July 14, 2013
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply MaleneJohannessen

  jeg synes at det er vildt dejligt, at du også laver anmeldelser af ting der ikke fungere for dig! men rigtig ærgerligt – har ellers hørt så meget godt om netop det mærke 🙂

  July 15, 2013 at 12:10
 • Reply nuria

  Ej hvor øv!
  Jeg har slet ikke prøvet den endnu, og nu gider jeg da slet ikke 😛 Men må nok hellere gøre det, så vi kan se om det bare er dig der har været uheldig, eller om det bare ikke er et særlig godt produkt..

  July 15, 2013 at 12:10
 • Reply Vanessa

  Jeg prøver at være så ærlig som muligt. Jeg havde også høje forventninger, da jeg generelt har hørt godt om mærket, men jeg vil helt bestemt prøve andre af deres produkter i fremtiden 🙂

  July 15, 2013 at 12:19
 • Reply Vanessa

  Prøv den! Vil også rigtig gerne vide, om det bare er mig der har været uheldig!

  July 15, 2013 at 12:21
 • Reply Mia

  Jeg har hellere ikke prøvet min endnu, haha 😀 Men har dog også hørt at den skulle gøre håret SÅ fedtet i løbet af no time, og man skal dårligt komme det i, før det er møgfedtet.. Men jeg må da komme i gang med den og se om jeg synes den er lige så træls :b

  Knus Mia
  http://www.blogaboutmia.com

  July 15, 2013 at 12:55
 • Reply Vanessa

  Du må prøve den, og se om du har bedre held end mig. Jeg kan jo desværre sige, at den ikke virkede for mig. Men som sagt, håber jeg du har bedre held end mig 🙂

  July 15, 2013 at 12:56
 • Reply Monica Michela Thorsager

  Den virkede heller ikke for mig 🙁 Prøvede at bruge den da jeg var i Tyrkiet, men havde tørt hår det meste af tiden (ville helst undgå at få mit hår i klorvandet) men lige meget hvor langt væk fra mit hår jeg sprayede og om det kun var 1 pump, så mit hår fedtet ud 🙁

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  July 16, 2013 at 13:35
 • Reply Vanessa

  Øv! :/ Men jeg er glad for, at det ikke kun er mig som ikke havde held med den.

  July 16, 2013 at 13:36
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »