FØDSELSDAGSGAVER

Posted in Uncategorized
Først vil jeg sige tusind tak til alle jer som ønskede mig en god fødselsdag i sidste uge! I er så søde <3
Og så til det gode, nemlig mine fødselsdagsgaver. Nu er det jo ikke fordi jeg vil “blære” mig med de ting jeg har fået, men jeg må sige at i år har virkelig været yderst fantastisk, når det kommer til gaverne. Jer som følger med på Instagram (nessdenise), har allerede set nogle af de gaver jeg har fået.
Jeg har været så heldig at få et par nye Ray-Bans, og et Marc by Marc Jacobs ur som i kan se på billederne. Jeg er så sindssyg glad for begge dele, og har haft uret på lige siden jeg fik det. Har næsten lyst til at sove med det, så meget elsker jeg det.
Udover de to fantastiske gaver, har jeg endelig fået et nyt objektiv til mit kamera. Dog er det ikke med mig endnu, da det er fra mine forældre. Men jeg glæder mig til at modtage det. Jeg har fået en Royal Copenhagen skål, som jeg virkelig elsker. Jeg har også fået den røde Bodum el-kedel af min bedste veninde, og hendes søde mor. Nøj hvor blev jeg overrasket over den! Jeg har også fået lidt penge, og nogle andre små ting.
Fødselsdagen var også helt fin. Jeg savnede virkelig min familie, men det var så rart at jeg fik lov at Skype med dem, på selve dagen! 🙂
July 3, 2013
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Cæcilie

  Stort og forsinket tillykke! Hvor er det nogle lækre ting du har fået! Er helt vild med uret – kan godt forstå du er glad for det 🙂 Er det rosegold? Og ved du måske hvor det er købt – jeg går nemlig og planlægger lidt kommende ønsker i kandidatgave 😉

  July 3, 2013 at 21:37
 • Reply Vanessa

  Mange tak Cæcilie 🙂

  Det er rose gold. Det er købt i USA, så jeg kan desværre ikke hjælpe med hvor det kan købes i Danmark :/

  July 3, 2013 at 21:39
 • Reply Ida

  Det er nogle lækre gaver du har fået Vanessa 🙂
  Og dine nye rayban er jo så lækre og fede !! 🙂 Og uret lige så 🙂

  July 5, 2013 at 10:50
 • Reply Vanessa

  De er så lækre. Er virkelig glade for dem! 🙂

  July 5, 2013 at 10:50
 • Reply Stephanie Jahn Bech

  Super fine ting 🙂

  Er selv helt vidlt med Rayban briller, og Marc Jacobs ja han laver også bare nogle mega fede ting 🙂

  Kig meget gerne forbi her : http://www.thisismylife-sjb.blogspot.com

  July 17, 2013 at 20:52
 • Reply Vanessa

  De er også virkelig fede, elsker mine solbriller. 🙂 Og Marc Jacobs, han er bare genial.

  July 17, 2013 at 20:53
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »