NY TASKE

Posted in Uncategorized
Jeg har længe gået og ledt efter en ny taske, og jeg har været så heldig at få denne søde lille taske fra CarrieAlong.dk. De har et stort udvalg af fine tasker, og mange rygsække. De har blandt andet mærket Fjällräven, som jeg tit har kigget på da jeg synes deres rygsækker er så fine. Og endnu mere nu, hvor jeg skal begynde i skole, så mangler jeg en god rygsæk. Jeg kunne godt tænke mig den i farven Forest Green, så fin en farve. 🙂
Jeg er rigtig glad for tasken. Den er større end jeg havde forventet, dog er farven en tand mørkere end jeg havde regnet med. Men det er ok, den er stadig fin. Jeg elsker de små detaljer, og jeg har allerede smidt alle mine ting fra min tidligere taske over i den, og taget den i brug!
(Sponsoreret)
June 26, 2013
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Sofies closet

  Hvor er den flot! Jeg er helt vild med farven 😀

  June 26, 2013 at 14:05
 • Reply Vanessa

  Det er den nemlig. Er også glad for farven, den er virkelig pæn!

  June 26, 2013 at 14:07
 • Reply Karina

  Wow hvor er den bare flot 🙂 Virkelig fin 🙂

  Deltag gerne i min giveaway om en Essie neglelak: http://www.karina-blog.dk/giveaway/

  July 2, 2013 at 21:13
 • Reply nuria

  Ih den er så flot!
  Og farven er da perfekt til sommer <3

  July 2, 2013 at 21:13
 • Reply Ida

  Den er så pæn Vanessa og en god taske er et must 🙂

  July 2, 2013 at 21:13
 • Reply Vanessa

  Tak! Er også rigtig glad for den 🙂

  July 2, 2013 at 21:17
 • Reply Vanessa

  Det er jo lige det den er. Farven er så fin! 😀 <3

  July 2, 2013 at 21:17
 • Reply Vanessa

  En god taske er nemlig et must, giver dig helt ret.

  July 2, 2013 at 21:19
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »