FRA BLOGSPOT.DK TIL .COM

Posted in Uncategorized
Jeg beklager stilheden, men sandheden er at jeg ikke er hjemme. Jeg befinder mig lige nu hos min bedsteforældre i Rødby. Det var lidt af et spontant besøg, da jeg sidste Lørdag snakkede i telefon med mine bedsteforældre da klokken var lidt over 16, og så besluttede mig for at tage ned, og besøge dem. Jeg gik jo lidt i panik, fordi jeg skulle nå at pakke, gøre rent, og oveni alt det der også nå min bus/tog. Som skal siges, at det var med sekunder jeg nåede mit tog til Falster. Tak for min DSB billet app på min iPhone, ellers var jeg ikke kommet med til tiden. Med dette besøg, har jeg valgt at holde en lille mini pause fra bloggen. Ikke fordi jeg ikke har ville blogge, men fordi jeg har ville nyde min tid med mine bedsteforældre, da jeg ikke ser dem så tit. Jeg håber i overlever stilheden, og at i stadig følger med derude 🙂
Som i nok kan se på titlen, er har min blog ændret sig lidt. Jeg har nemlig købt mit eget domæne. Det er nu ikke længere vinternat.blogspot.dk, men istedet www.vinternat.com 🙂 En beslutning jeg har gået og tænkt over længe, som endelig er blevet til noget. Jeg ville jo selvfølgelig helst have haft et .dk bag bloggens navn, istedet for .com men det var nu lige lidt mere besværligt (og dyrt), end jeg havde lyst til at det skulle være. Derfor er det blevet til .com. Jeg er jo også halv Amerikaner ikke, så .com er nok ikke så dårlig en idé? 😉 hihi
I skal heller ikke bekymre jer om Bloglovin’. Jeg er igang med at få bloggen flyttet over på den nye adresse, så den skulle gerne begynde at update normalt inden længe. Og hvis der skulle blive problemer, skal jeg nok give besked.
Jeg håber i har haft en god uge, og en god weekend derude 🙂
June 8, 2013
/
Previous Post Next Post

28 Comments

 • Reply Ida

  Tillykke med .com Vanessa. Det bliver du glad for 🙂

  June 11, 2013 at 15:17
 • Reply Sephira

  Tillykke med dit eget domæne :)! Jeg forstår dog ikke hvorfor .dk var dyrere :O .com var dyrere for mig at få. Hvor købte du dit domæne?

  June 11, 2013 at 15:17
 • Reply Louise Christensen

  Det er altid rart, at få en lille "break" fra alting 🙂

  Ang. domæne ser det også flottere ud, når man ikke har blogspot.com med 🙂

  June 11, 2013 at 15:17
 • Reply Trisse

  Hvad koster det med .com domæne og er det nemt? 🙂

  June 11, 2013 at 15:17
 • Reply Vanessa

  Tak søde Ida 🙂 Det tror jeg skam også jeg gør. Det er skønt endelig at få blogspot væk.

  June 11, 2013 at 15:20
 • Reply Vanessa

  Mange tak 🙂

  Jeg har købt det igennem blogspot/Google, og der kunne man ikke få .dk og det var noget med at flytte bloggen, og alt det der hvis jeg skulle have .dk, og så blev det bare for besværligt, og en smule dyrere. 🙂

  June 11, 2013 at 15:22
 • Reply Vanessa

  Helt bestemt, kan i hvert fald ikke klage for det har været skønt 🙂

  Det gør det nemlig! 🙂

  June 11, 2013 at 15:22
 • Reply Vanessa

  Det er rigtig nemt. Jeg har bare gjort det igennem blogspot/Google, og det kostede $10 (ca. 60 kr). Jeg ved dog ikke, om det er fordi min blog er oprettet i USA, at jeg ikke kunne betale i kr, kun $, men det var nu nemt nok. 🙂

  June 11, 2013 at 15:24
 • Reply Monica Michela Thorsager

  Det klæder dig! 🙂

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  June 13, 2013 at 20:44
 • Reply Vanessa

  Tak 🙂 Er også glad for valget.

  June 13, 2013 at 20:46
 • Reply Mette

  Er det så din egen blog? Altså bestemmer du over den, eller det det google der styrer det, med reklamer og sådan stadig?

  Jeg overvejer nemlig at gøre det samme 🙂

  June 17, 2013 at 20:34
 • Reply Vanessa

  Det er min egen blog ja 🙂 Der kommer ikke Google reklamer, medmindre at man selv vælger det.

  June 17, 2013 at 20:34
 • Reply Mette

  Nej, men er det ikke stadig google der ejer den? 🙂

  Eller hvordan?

  June 18, 2013 at 12:12
 • Reply Vanessa

  Jeg ejer den, da jeg har købt .com domænet. Dog er domænet hosted igennem Google, som GoDaddy.com som er en side hvor man kan købe domæner. Jeg gjorde bare det hele igennem Google, fordi det var så nemt. 🙂

  Håber det hjalp lidt.

  June 18, 2013 at 12:15
 • Reply Mette

  Så hvis du ønskede at reklamere specifikt for f.eks. matas, så må du godt det? 🙂

  June 18, 2013 at 19:03
 • Reply Vanessa

  Sagtens! 🙂 Det har de ikke noget at gøre med.

  June 18, 2013 at 19:04
 • Reply Mette

  Ej, så kunne det være det var det jeg skal gøre 🙂

  Gjorde du det under indstillinger?

  June 18, 2013 at 20:13
 • Reply Vanessa

  Det gjorde jeg ja 🙂

  June 18, 2013 at 20:14
 • Reply Mette

  Super, tak for hjælpen 🙂

  June 19, 2013 at 09:24
 • Reply Mette

  Nu spørger jeg igen, og det beklager jeg.

  Men det ligner du har brugt skabelonen simple, men jeg kan simpelthen ikk få lov til at ændre farve på indlægstitel og blogarkivet, og jeg gider bare ikke den er blå som standard, men jeg kan ikke få lov at ændre det 🙁

  Ved du hvordan jeg kan det?

  June 19, 2013 at 09:24
 • Reply Vanessa

  Det var så lidt 🙂

  June 19, 2013 at 09:24
 • Reply Vanessa

  Det gør ikke noget 🙂

  Du skal ind under skabelon, og når du er derinde så skal du trykke på avanceret, og så skal du bare finde det du vil ændre, og så gøre det! 🙂

  Jeg håber det hjalp.

  June 19, 2013 at 09:27
 • Reply Mette

  Ja det gør jeg os, men når jeg vælger den helt hvide som du os har, så skal farvetemaet være blåt og jeg kan ikke få lov at ændre det til en anden farve :/

  Har du ikke valgt den første under skabelon som hedder simple?

  June 19, 2013 at 11:22
 • Reply Vanessa

  Det mener jeg, at jeg har jo. Der burde altså være muligheden for at ændre det!

  June 19, 2013 at 11:22
 • Reply Mette

  Jeg fandt ud af det, tak for hjælpen! 🙂

  June 20, 2013 at 10:28
 • Reply Mette

  Undskyld jeg skriver igen, men du er bare så hjælpsom!

  Jeg havde besluttet mig for jeg ville købe mit eget donæme igennem blogspot, men jeg kan ikke få lov nu? Der hvor man skal kontrollere tilgængelighed er bare væk? 🙁

  Ved du hvad jeg skal gøre?

  June 20, 2013 at 10:28
 • Reply Vanessa

  Det var så lidt 🙂

  June 20, 2013 at 10:28
 • Reply Vanessa

  Det gør ikke noget. Jeg ved desværre ikke hvad du skal gøre i denne her situation. Det burde være muligt at kunne gøre det. Hvorfor den ikke lige er der, ja det ved jeg ikke rigtig :/

  June 20, 2013 at 10:31
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »