FØDSELSDAGSØNSKER

Posted in Uncategorized
1. Marc by Marc Jacobs Watch / 2. Royal Copenhagen Hvid Riflet Middagstallerken / 3. EKTORP Sofa / 4. Kubus Lysestage / 5. Canon Lens / 6. Royal Copenhagen Elements Frokosttallerken / 7. Bodum Bistro Double Wall Mugs / 8. Bodum El-Kedel / 9. MAC 168 Brush / 10. Royal Copenhagen Hvid Riflet Æggebægre / 11. Ray Ban Solbriller / 12. Royal Copenhagen Hvid Riflet Skåle
Jeg har snart fødselsdag, og i god tradition har jeg samlet mine ønsker. Igen i år har det været svært at finde ud af hvad jeg ville ønske mig. Mest fordi jeg står og skal flytte i egen lejlighed i næste måned, så jeg ønsker mig naturligvis en masse til boligen. Jeg er især vild med Royal Copenhagen som i kan se. Og så har jeg ønsket mig både Kubus, Canon Lens, og Bodum Bistro i flere år, men jeg giver ikke op før de er mine! 😉 En sofa står også højt på listen, men ok jeg får ikke en sofa i gave, det ved jeg. Men man må da godt have lov at drømme!
I år er jo anderledes, fordi det er den første gang i mit liv, at jeg ikke får mine forældre eller søskende at se på selve dagen. Jeg bliver ikke vækket med sang, eller gaver som tradition. Det bliver mærkeligt! 🙂
June 21, 2013
/
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply A + K = ♥

  R.C hører hjemme på enhver ønskeseddel (;

  – Anne

  June 21, 2013 at 15:09
 • Reply Vanessa

  Jeg kunne ikke give dig mere ret 😀 de har jo de lækreste ting!

  June 21, 2013 at 15:15
 • Reply Sofies closet

  Lækre ønsker. Jeg vil også virkelig gerne have den kubus lysestage 😀

  June 24, 2013 at 12:46
 • Reply Vanessa

  Tak! 😀 Ja, den er bare så fin. Har ønsket mig den længe, så håber snart den bliver min!

  June 24, 2013 at 12:47
 • Reply Ida

  Det er nogle gode ønsker Vanessa.
  Jeg har selv kubus og samler på RC, så det kan jeg kun sige at du bliver glad for 🙂

  Jeg kan godt forstå at det bliver underligt ikke at være sammen med hele familien 🙁

  June 24, 2013 at 20:17
 • Reply Katrine Guldbæk

  Solbrillerne og uret er helt sikkert også på min ønskeliste 🙂

  June 24, 2013 at 20:17
 • Reply Vanessa

  Hihi, mange tak søde Ida.

  Kubus er bare pæn. Hvis jeg ikke får, køber jeg måske selv. For vil have den, i min nye lejlighed! RC bliver man altid glad for.

  En lille smule ja, men skal nok gå en god dag 🙂

  June 24, 2013 at 20:18
 • Reply Vanessa

  De er også fine. Især uret 🙂

  June 24, 2013 at 20:25
 • Reply Monica Michela Thorsager

  Er helt vild med de der kaffekopper (nr. 7) 🙂

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  June 25, 2013 at 13:05
 • Reply Vanessa

  De er virkelig lækre. Har været varm på dem i noget tid nu 🙂

  June 25, 2013 at 13:08
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »