ADMISSION LETTER!

Posted in Uncategorized
Da jeg kom hjem i går, fik jeg set at der lå et brev og ventede på at blive åbnet. Brevet var fra skolen, hvor jeg har søgt ind på en uddannelse. Jeg må ærligt indrømme, da jeg så brevet fik jeg med det samme ondt i maven, og med god grund. De andre år, hvor jeg har søgt ind på uddannelse her i Danmark, har det ikke endt godt. Jeg blev nemlig slet ikke optaget, og fik nærmest at vide at det var umuligt for mig at kunne få lov at studere i Danmark. Denne gang er dog lidt anderledes, fordi jeg åbnede det brev, og til min store (meget store) overraskelse, er jeg fandme blevet optaget!
Jeg hoppede op og ned, og jeg fældede en lille tårer. Ord kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er. Efter en kamp på næsten fire år, kan jeg nu kalde mig selv for dansk studerende! Jeg havde mine tvivl, og har tit været tæt på at give op, men nu er jeg glad for at jeg blev ved med at kæmpe. For det øjeblik, hvor jeg så jeg var blevet optaget, var et fantastisk øjeblik.
Jeg er endnu mere overrasket over, at jeg har fået besked tidligt. Normalt er det jo d.31 Juli man får svar, men jeg er da glad for at jeg har fået besked. Især fordi jeg har gået og tænkt meget på det, da jeg kun satsede på denne ene skole, og denne ene uddannelse. Hvis jeg ikke kom ind, havde jeg virkelig ingen idé om hvad jeg så skulle. Det viste sig jo så, at være en chance som gav pote. Jeg siger det igen, jeg er virkelig glad. Jeg sidder og græder lidt igen, fordi jeg er så glad. Endelig, endelig, endelig! 🙂
June 25, 2013
/
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Rikke Sunds

  Åh tillykke med det! Jeg kom heller ikke ind på min uddannelse sidste år. Et slag i ansigtet. Men nu krydser jeg bare fingre, og så må mit brev også gerne snart komme!

  Knus
  http://www.rikkesunds.dk

  June 25, 2013 at 20:59
 • Reply nuria

  Det er så sejt!
  Tillykke <3

  June 25, 2013 at 20:59
 • Reply Vanessa

  Mange tak 🙂

  Kan godt forstå det var et slag i ansigtet, havde det lidt på samme måde. Men er bare så glad for at jeg er kommet ind nu! Det gør det der slag i hovedet det hele værd.

  June 25, 2013 at 21:03
 • Reply Vanessa

  Tusinde tak søde <3

  June 25, 2013 at 21:07
 • Reply Teresa Kildelund

  Ej, hvor fedt for dig! Tillykke 🙂 det er altid lidt sjovere, når drømmene ser mulige ud 🙂 Held og lykke med det hele.

  June 25, 2013 at 21:08
 • Reply Vanessa

  Tusind tak for de søde ord 🙂 Det er meget sjovere. Er virkelig glad.

  June 25, 2013 at 21:09
 • Reply Ida

  HVor er det bare dejligt at høre Vanessa.
  Hvor er jeg virkelig glad på dine vegne – kan så godt forstå at du har været så frustreret og hvor er det fantastisk at du er blevet optaget 🙂
  Kæmpe kæmpe tillykke 🙂

  June 26, 2013 at 14:05
 • Reply Rikke'M

  Hvor er det fantastisk for dig. Efter så lang kamp med det danske system fortjener du en smule medgang! :')

  June 26, 2013 at 14:05
 • Reply Vanessa

  Tak for de søde ord. De varmer! Det er de mest fantastiske nyheder jeg længe har fået 🙂 Er så glad!

  June 26, 2013 at 14:06
 • Reply Vanessa

  Tak søde. Det har nemlig været en lang kamp, så det er så rart med en smule medgang. Jeg er så lykkelig! 🙂

  June 26, 2013 at 14:07
 • Reply Maja

  Tillykke og hvor er det dejligt for dig 😀 Hvad skal du læse og hvor? 😀

  July 2, 2013 at 21:14
 • Reply Vanessa

  Mange tak søde Maja <3

  Jeg skal læse Service Management på Cphbusiness 🙂

  July 2, 2013 at 21:51
 • Reply Rebel Against Yourself

  Kæmpe tillykke med det! Du har klart fortjent det 🙂

  //Charlotte

  July 15, 2013 at 12:10
 • Reply Vanessa

  Tusind tak søde Charlotte <3 🙂 Er også rigtig glad!

  July 15, 2013 at 12:20
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »