RIMMEL APOCALIPS APOCALIPTIC & NUDE ECLIPSE

Posted in Uncategorized
Jeg har jo næsten lige skrevet om de to andre Rimmel Apocalips jeg har, men jeg ville altså lige vise jer de to andre som jeg købte kort tid efter.
Jeg valgte at købe 303 Apocaliptic, som er en pang farve. Den er virkelig fin, og er så glad for jeg købte den. Fortrød nemlig at jeg ikke købte den, sammen med de to andre. Jeg købte også 600 Nude Eclipse, fordi det er en nude. Simple as that. Jeg køber altid lyserøde/røde toner, og gerne pang farver, så derfor tænkte jeg at jeg måtte prøve denne her farve istedet. Den er rigtig pæn, også på. Det er en pæn nude, som gør at jeg ikke ser død ud, og det er vigtigt. 
Igen, så kan jeg kun anbefale de her. De er virkelig lækre!
May 6, 2013
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Toppenfin

  Kan du ikke prøve at tage billeder af dine læber med dem på. Den "nude" ser ret interessant ud. 🙂

  May 6, 2013 at 20:16
 • Reply Nuria

  Uh, jeg har virkelig også overvejet at klikke nude eclipse hjem!! Den er fin <3

  May 6, 2013 at 20:16
 • Reply Vanessa

  Den er pæn! 🙂

  May 6, 2013 at 20:16
 • Reply Vanessa

  Den er virkelig pæn. Lige hvad jeg havde brug for 🙂 <3

  May 6, 2013 at 20:16
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »