ØSTERBRO, OG LANDET IGEN?

Posted in Uncategorized
Jeg har ikke været hjemme siden Onsdag, i sidste uge. I Onsdags tog jeg nemlig til Østerbro, for jeg skulle til fødselsdag. Om Torsdagen, skulle jeg passe en sød hund. Torsdag var det jo også skide godt vejr, så jeg mødtes lige med en veninde i parken. Og Fredag, ja der tog jeg på landet, igen!
Jeg har nydt det. Fået lækker mad, igen. Drukket kaffe, og spist is på Marielyst. Grint en masse, og fået gået til stranden et par gange. Der er ikke særlig meget signal/net på min telefon når jeg er på landet. Men jeg prøver at opdatere min Instagram (nessdenise), med billeder når jeg ikke får blogget.
Jeg kom hjem fra landet Søndag som jo var Mors Dag. Og selvom den dag er ret opreklameret, så var jeg lidt trist. Jeg ville nemlig gerne have givet min mor kys og kram, blomster og alle de andre gode ting. Det er mærkeligt, at hun er så langt væk.
May 14, 2013
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Rikke'M

  Jeg scrollede rastløst gennem min Bloglovin' feed, da jeg pludselig blev fanget af dit første billede; nøj hvor er det smukt. Og farverigt. Og forårsglædeligt.

  Det lyder som nogle skønne dage fyldt med skønne gøremål. Jeg forstår dog godt din ambivalens overfor Mors Dag; det er sådan en dag, hvor man bare godt vil være der til at give sin mor et lille kram.

  May 15, 2013 at 10:43
 • Reply Ana

  Sikke nogle hyggelige og atmosfæriske billeder :o)

  May 15, 2013 at 10:43
 • Reply Vanessa

  Tak søde Rikke 🙂

  Det var nogle skønne dage, jeg kan bestemt ikke klage. Og ja, det var en lidt sørgelig dag, for ville godt have været med min mor!

  May 15, 2013 at 10:55
 • Reply Vanessa

  Mange tak 🙂

  May 15, 2013 at 10:56
 • Reply Trisse

  Jaaaaa, er også fan af dine billeder 🙂

  Kan godt forstå du savner din mor! Det må være mærkeligt. Men du har hende jo stadig 🙂

  May 15, 2013 at 20:46
 • Reply Vanessa

  Ih, tak søde Trisse 🙂 rigtig søde ord!

  Det er virkelig mærkeligt. Men du har ret, jeg har hende stadig <3

  May 15, 2013 at 20:49
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »