ORIFLAME LIP IMPACT CRAYON ELECTRIC RED

Posted in Uncategorized
Lip Impact Crayon fra Oriflame er et virkelig lækkert produkt. Farven er super flot (lige min smag), den dufter sindssygt godt. Den dufter af slik, jeg tror jeg fik det til at være de røde skittles? Ej, den dufter bare godt. Den er pigmenteret, og giver et pænt glans. Den holder længe på læberne. Jeg fik den til at holde et par timer, igennem et måltid, og en masse glas vand. Der er faktisk kun ét minus ved dette produkt, og det er at den skald spidses, og kan ikke skrues op. En smule upraktisk, men jeg må bare have mig fat i sådan en, der kan spidse den når den skal spidses.
Dette er faktisk også første gang, at jeg prøver noget fra Oriflame. Jeg har hørt mange gode ting, så jeg var spændt på at prøve noget selv. Jeg kan varmt anbefale dette produkt 🙂
Har i prøvet dette produkt før? Eller måske noget andet fra Oriflame som i kan anbefale?
(Sponsoreret)
May 4, 2013
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Caroline

  Jeg har deres Wonder Lash mascara, som jeg fik med et blad, og den er faktisk rigtig god! Denne Lip Crayon gir' mig lyst til at prøve flere produkter fra mærket! Ved du forresten om Oriflame's produkter kun er til at få på nettet? 🙂

  May 5, 2013 at 13:50
 • Reply nuria

  Ej hvor er den bare fin!! <3

  May 5, 2013 at 13:50
 • Reply Janni Iversen

  Jeg har prøvet meget fra Oriflame. Deres negle-lakker og eyelinere er gode. Kan dog ikke anbefale foundations, og deres øjnskygger er lidt et lodtræk for om de er rigtigt gode eller rigtigt dårlige. Deres lipglosses har det med at være en tand for klistret for min smag, men måske ikke andres. Det kan dog også godt bare have været min erfaring. Produkterne kan også have ændre sig siden da, for det er nogle år siden 🙂

  Men i hvert fald er deres style-eyelinere okay gode 🙂

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  May 5, 2013 at 13:50
 • Reply Vanessa

  Jeg får også lyst til at prøve deres andre ting, især nu hvor jeg er så glad for dette. Yes, det ved jeg. Lidt ærgerligt, men det går nok 🙂

  May 5, 2013 at 13:52
 • Reply Vanessa

  Så fin <3 Og så dufter den altså bare alt for godt!

  May 5, 2013 at 13:53
 • Reply Vanessa

  Hold da op, du har da prøvet lidt af hvert. Tak for din kommentar! 🙂

  Jeg kan i hvert fald anbefale dette produkt, hvis du tør at prøve mere fra Oriflame, hihi 🙂

  May 5, 2013 at 13:54
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »