KMS MOIST REPAIR SHAMPOO & CONDITIONER

Posted in Uncategorized
Jeg er virkelig en kræsen lort, når det kommer til hvad jeg kommer i mit hår. Det er lidt sjovt, fordi det er først noget der er kommet indenfor de sidste par år. Det er lidt en dårlig ting, for der bliver brugt en mange penge på det, men altså jeg vil have gode ting til håret 😉
KMS Moist Repair er noget min frisør altid har brugt i mit hår. Lige siden den første dag jeg kom hos hende. Hun har været min frisør i 7(!) år. Hun er jo så teknisk set ikke min mere, da jeg bor i Danmark men altså ja. Jeg har brugt KMS i 7 år, og det er lang tid at være loyal til et produkt, hvis du spørger mig. Jeg er bare ekstremt glad for mærket, og lige netop disse to produkter.
Duften er dejlig, og er i håret hele dagen. Elsker virkelig duften. Jeg får blødt hår, og ja altså jeg ikke sige nok gode ting. Der er også andre linjer hos KMS, men Moist Repair er bare min favorit! 🙂 Jeg kan helt klart anbefale KMS mærket, og selvfølgelig også Moist Repair serien.
May 19, 2013
/
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Kathrine Johansen

  Har faktisk aldrig hørt om dem før, men de lyder virkelig gode, være man skulle prøve dem! 🙂
  Elsker din blog!

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  May 19, 2013 at 21:04
 • Reply Vanessa

  Det er en skam, for de er virkelig gode. Mærket KMS er generalt bare godt hvis du spørger mig 🙂

  Og tusind tak, er jeg glad for at høre! 🙂

  May 19, 2013 at 21:04
 • Reply nuria

  Har flere gange overvejet at prøve noget fra KMS! :-O Det skal da snart ske!

  May 20, 2013 at 18:20
 • Reply Vanessa

  Det er så lækkert. Har det altid i huset 🙂

  May 20, 2013 at 18:21
 • Reply Sarah

  Det er min yndlings Shampoo! Jeg har et helt lager af det 😉

  Kram

  http://dozyprincess.blogspot.dk/

  May 22, 2013 at 15:01
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »