ENDELIG KAN JEG TRÆKKE VEJRET LIDT IGEN

Posted in Uncategorized
Jeg kan endelig trække vejret lidt igen. Jeg har haft så meget stress, og så mange bekymringer i mit liv for tiden, men nu er nogle af de bekymringer, og meget af min stress gået væk. Jeg har nemlig været så heldig, at finde en lejlighed. En rigtig sød, to værelset, typisk gammel Københavner lejlighed med et mini badeværelse. Den ligger på Islands Brygge, i et skønt område. Jeg skal flytte midt Juli, så der er noget at se frem til. I aner slet ikke hvor glad jeg er. Det er bare fantastisk at vide, at jeg inden længe har noget jeg kan kalde mit. 🙂
May 21, 2013
/
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply nuria

  Det er så skønt for dig! Glæder mig til at komme og besøge dig når du er flyttet <3

  May 22, 2013 at 15:01
 • Reply Sarah

  Jeg har savnet din blog!
  Dejligt at du har lavet en ny, og dejligt at jeg lige faldt over den 😀

  Du skal være velkommen til at kigge forbi min

  http://dozyprincess.blogspot.dk/

  Kram fra Sarah

  May 22, 2013 at 15:01
 • Reply Stephanie

  Det lyder da rigtig dejligt 😉
  virkelig fedt du har fundet en lejlighed, de hænger ikke på træerne derovre ! hehe <3

  May 22, 2013 at 15:01
 • Reply Louise Christensen

  Tillykke med din nye lejlighed 🙂

  Det er skønt, at der er ro på igen. Så kan man også slappe ordenligt af :-*

  Knus Louise // http://www.louiseschristensen.com

  May 22, 2013 at 15:01
 • Reply Monica Michela Thorsager

  Tillykke med den! 🙂

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  May 22, 2013 at 15:01
 • Reply Vanessa

  Jeg glæder mig så meget. Og jeg glæder mig, til at du kommer og besøger mig søde <3

  May 22, 2013 at 15:02
 • Reply Vanessa

  Hvor er du sød, det er skønne ord at få at vide 🙂 Er da glad for, at du faldt over denne her og nu læser med igen. Altid dejligt med gamle læsere 🙂

  May 22, 2013 at 15:06
 • Reply Vanessa

  Det er virkelig dejligt. Er simpelthen så glad. Og nej, de er svære at få fat i, jeg har virkelig været heldig. 🙂

  May 22, 2013 at 15:06
 • Reply Vanessa

  Mange tak 🙂

  Det er virkelig skønt, at der er ro på igen. Virkelig skønt!

  May 22, 2013 at 15:08
 • Reply Vanessa

  Tusind tak 🙂

  May 22, 2013 at 15:15
 • Reply Pia Sabine

  Hi!
  Det er første gang jeg er inde på din blog, og tænkte en lille kommentar glæder altid 🙂

  Hvor er jeg glad på dine vejne! Jeg har selv været igennem det samme, det stod på 6 måneder, uha, man hvor føles det også fantastisk, når man står på den anden side igen.

  Tillykke med boligen, det er jo også en lækker placering 😀

  <3
  Pia Sabine

  May 27, 2013 at 12:04
 • Reply Sofies closet

  Ej, hvor er det lækkert. Jeg frygter sådan, at min kæreste og jeg ikke kan finde noget, når vi om halvandet års tid skal flytte til København 😀 Selvom der er lang tid til, går halvandet år altså alligevel hurtigt, og føj hvor jeg glæder mig! 😀 Det er altså bare noget helt andet end Aalborg med mange flere muligheder!

  May 27, 2013 at 12:04
 • Reply Vanessa

  Jeg siger mange tak, fordi de gad at kigge forbi, og havde tid til at smide en kommentar. De varmer 🙂 <3

  Og tak igen. Det er nemlig ikke nemt at finde noget i byen. Har været så heldig, og glæder mig så meget. 🙂

  May 27, 2013 at 12:05
 • Reply Vanessa

  Det er svært at sige, altså jeg har jo ledt i flere måneder nu. Vi snakker næsten et halvt år. Man skal virkelig, virkelig være heldig. Men det er nok også en lille bitte smule nemmere når man er mere end én, for så kan man jo betale lidt mere i husleje osv. så er der lidt flere muligheder. Kan godt forstå du glæder dig, København er jo dejlig. Jeg håber det lykkedes jer at finde noget til den tid 🙂

  May 27, 2013 at 12:08
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »