RIMMEL APOCALIPS CELESTIAL & BIG BANG

Posted in Uncategorized
I sidste uge, fik jeg de meget hyped Rimmel Apocalips ind af døren. Jeg har ventet, og ventet til de kom online hos asos, og da de gjorde var der ingen tvivl om at jeg skulle have dem. Spørgsmålet var bare lige, hvad for nogle farver. Mit valg faldt på, 101 Celestial, og 400 Big Bang.
Celestial, er den pæneste “lyserøde” farve. Det er min safe farve. For det er den type lyserød jeg næsten altid vælger. Big Bang derimod, er jo en pang farve så det gør noget. Jeg er stadig besat af røde læber, og derfor faldt valget på denne farve. Den er virkelig flot!
Jeg kan ikke helt beskrive den konsistent de har, for de er ikke som en læbestift, men heller ikke som en gloss. Når man har påført den, så tørre de til en matte finish. De er meget pigmenteret, og holder godt. Jeg vil dog lige sige, at de smitter en lille smule af, men det gør de fleste læbeprodukter. Duften er lidt eh, men den duft går heldigvis hurtigt væk.
Jeg har allerede bestilt to mere. Jeg har kun haft dem siden sidste uge, men siden da, har jeg kun haft de her på læberne, og i tasken. Jeg måtte have to mere! Kan helt klart anbefale dem. Ved endnu ikke om de er ankommet i Matas, men ellers kan de købes hos asos, med gratis fragt.
April 24, 2013
/
Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Louise Christensen

  Hvor ser de lækre ud. Det kunne være, at man selv skulle anskaffe sig nogle 😉

  Jeg har siddet og kigget lidt på din blog, og jeg bliver i så godt humør, når jeg ser dig smile. Du ser da så sød ud 🙂 Skøn blog

  Er helt klart fast læser

  Knus Louise // http://www.louiseschristensen.com

  April 24, 2013 at 18:10
 • Reply Line

  Jeg elsker ASOS! Det er en fantastisk side, når man vil have fat i goodies, der er svære at finde herhjemme 🙂

  April 24, 2013 at 18:10
 • Reply Sofies closet

  De ser virkelig lækre ud i konsistensen, og den lyserøde er jo så fin 😀

  April 24, 2013 at 18:10
 • Reply nuria

  Dejligt du blev glad for dem! 🙂
  Jeg er så glad for min Celestial!

  April 24, 2013 at 18:11
 • Reply Vanessa

  De er virkelig lækre. Er virkelig blevet positivt overrasket over dem! 🙂

  Og tusind tak for de virkelig søde ord. De varmer! 🙂

  April 24, 2013 at 18:11
 • Reply Vanessa

  Det er det virkelig. Har brugt den utroligt meget efter jeg er flyttet tilbage til Danmark 🙂

  April 24, 2013 at 18:12
 • Reply Vanessa

  Det er de. Og ja, den lyserøde er bare perfekt til alt 🙂

  April 24, 2013 at 18:13
 • Reply Vanessa

  Kan næsten ikke leve uden dem nu, hihi! 🙂

  April 24, 2013 at 18:13
 • Reply Stephanie

  Begge farver er godt nok flotte 😀

  April 24, 2013 at 20:01
 • Reply Vanessa

  Uden tvivl! 🙂

  April 24, 2013 at 20:02
 • Reply Caroline

  Uhh, de ser SÅ lækre ud! Har virkelig lyst til at prøve dem – især den lyserøde! 🙂

  April 29, 2013 at 11:49
 • Reply Anonym

  yesyesyesyes – apocalips er lige kommet til Danmark!!! aaaaaaaaarh! *lykkelig*
  Læste det i min matas' tilbudsavis i går. Skal shoppe amok i dem i morgen 😀

  April 29, 2013 at 11:49
 • Reply Vanessa

  De er virkelig lækre. Jeg kan kun anbefale at du prøver dem 🙂

  April 29, 2013 at 11:50
 • Reply Vanessa

  Det er skønt, at de er kommet til Danmark. Jeg kan dog stadig anbefale at købe hos asos, da der er gratis fragt plus de koster lidt mindre! 🙂

  April 29, 2013 at 11:51
 • Reply Penny Three

  Kender du til NYX's soft matte lip creams? Det er lidt samme koncept, de har rigtig mange fantastiske farver, og de koster i omegnen af tyve kroner :). Jeg sværger til dem, men de her ser også rigtig lækre ud!

  May 3, 2013 at 18:19
 • Reply Vanessa

  Jeg kender til dem, men har aldrig prøvet dem. Jeg vil dog helt sikkert prøve dem, for de koster jo ingenting. 🙂

  May 3, 2013 at 18:22
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »