NEW MAC SHADOWS

Posted in Uncategorized
1. Espresso / 2. Vanilla / 3. Soft Brown / 4. Phloof! / 5. Quarry
Som i kan se, kan man næsten ikke se farven Vanilla, eller Phloof! men i virkeligheden er det altså to meget pæne farver. De var bare møg svære at fotografere. De tre andre, er nu også rigtig pæne. Især Quarry, den er helt speciel. Espresso har stået på min liste i lang tid, så er glad for den endelig er min. Og Soft Brown er faktisk lidt et impulskøb, oops. 😉 Jeg er dog glad for jeg har købt den!
Med disse fem nye øjenskygger, passer det med at jeg har én palette fyldt, med 15(!) øjenskygger fra MAC. Det er noget jeg har gået og arbejdet på i lang tid, altså at få den fyldt op. Men jeg har bare været forsigtig, og virkelig undersøgt de farver jeg gerne ville have, for jeg har ikke bare ville købe farver! 🙂
March 4, 2013
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Trine

  Syntes den første øjenskygge er rigtig flot 🙂

  March 4, 2013 at 21:09
 • Reply Vanessa

  Det er den også 🙂

  March 4, 2013 at 21:09
 • Reply Caroline

  Wow, hvor er din nye blog fin! Jeg elsker hele set-uppet og dine flotte og klare billeder!

  March 5, 2013 at 09:57
 • Reply Vanessa

  Mange tak for den søde kommentar! 🙂

  March 5, 2013 at 09:59
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »