MY MAC PALETTE

Posted in Uncategorized
First Row: Phloof! / Vanilla / Biqsue (discontinued) / Dazzlelight / Naked Lunch
Second Row: All That Glitters / Wedge / Soft Brown / Quarry / Copperplate
Third Row: Satin Taupe / Woodwinked / Mulch / Espresso / Carbon
1. Naked Lunch (Frost) / 2. Dazzlelight (Veluxe Pearl) / 3. Biqsue (Matte) / 4. Vanilla (Velvet) / 5. Phloof! (Frost)
1. Copperplate (Matte2) / 2. Quarry (Matte) / 3. Soft Brown (Matte) / 4. Wedge (Matte) / 5. All That Glitters (Veluxe Pearl)
1. Carbon (Matte) / 2. Espresso (Matte) / 3. Mulch (Velvet) / 4. Woodwinked (Veluxe Pearl) / 5. Satin Taupe (Frost)

There you have it! 😉 En af de ting, som jeg elsker allermest i min makeup samling. Jeg har bygget på min palette i lang tid nu. Vi snakker noget nær tre år. Og jeg synes at jeg er kommet frem til den “perfekte” palette. Der er en million kombinationer man kan lave med farverne, og som i kan se er der fire farver som jeg elsker rigtig meget. 😉
All That Glitters, Wedge, Dazzlelight, og Naked Lunch er de farver jeg bruger mest. Mest fordi at de er neutrale farver, og det er det jeg bruger mest. Og det gør jeg på grund af, at jeg elsker pang farvet læbestifter, som rød! 😉
Med tiden kunne jeg nok godt finde på, at købe flere farver, og starte ny palette. Udover min palette har jeg også løse øjenskygger. Det er limited edition øjenskygger, og udgået øjenskygger. Jeg har blogget om to af dem, her og her. MAC har bare pæne farver, og kvaliteten er god. Der er noget for en hver smag! 🙂
*Oops, farverne på armen er lige blevet swatched omvendt fra hvordan de er min palette. Det må i lige leve med*
March 30, 2013
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply nuria

  Årh hvor har du mange lækre farver! 😀
  Ej men altså dem jeg ikke har i forvejen får jeg jo helt lyst til at anskaffe mig :-O <33

  April 2, 2013 at 17:15
 • Reply Heidi

  superlækker palette! Jeg ønsker mig også at opbygge en god basispalette af MAC øjenskygger. Naked Lunch har jeg allerede (min allerførste MAC) og elsker den 🙂

  April 2, 2013 at 17:15
 • Reply Maja

  Jeg har lige prøvet at tage billeder af min Palette (den er lige kommet idag), men jeg kan simpelthen ikke få shimmer'en med på de øjenskygger hvor der er det. Og jeg har et fancy dyrt kamera så det burde kunne lade sig gøre! Har du seje indstillinger der gør tricket?

  April 2, 2013 at 17:15
 • Reply Maja

  P.s. Naked Lunch og Quarry er mine næste på listen! 😉

  April 2, 2013 at 17:15
 • Reply Vanessa

  Jeg er så glad for alle mine farver. 😀 Hvad for nogle tænker du på?

  April 2, 2013 at 17:16
 • Reply Vanessa

  Tak! Den har også været in the works i lang tid, så er super glad for den. Naked Lunch er som du kan se, også en af mine favoritter. Helt sikkert en farve jeg altid vil have! 🙂

  April 2, 2013 at 17:17
 • Reply Vanessa

  Jeg havde også møg svært ved at fange nogle af farverne, og til sidst sagde jeg bare whatever og så blev de som de blev. Jeg har desværre ikke seje indstillinger der gør tricket, ville ønske jeg kunne hjælpe der. Men der er virkelig mange af farverne som man bare skal se i virkeligheden, fordi billedet slet ikke viser farven godt nok!

  April 2, 2013 at 17:19
 • Reply Vanessa

  Det lyder som en god idé! Siden jeg har haft Quarry, er den og Naked Lunch blevet en favorit kombination. De er så pæne sammen. Eller i hvert fald på mig, hehe! 🙂

  April 2, 2013 at 17:20
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »