MOROCCANOIL LUMINOUS HAIRSPRAY

Posted in Uncategorized

Min kærlighed til Moroccanoil slutter aldrig, og jeg ville faktisk bare hurtigt dele dette produkt med jer. Det er et produkt jeg har haft i lang tid nu (vi snakker mindst to år, oops), og burde faktisk smide den ud fordi det er så gammelt. Men det vil jeg ikke, for den er altså ikke tom endnu.
Det er jo bare en hårspray tænker i sikkert, og ja det er det nok også. Men alligevel ikke. Det jeg elsker ved den er, at den har et strong flexible hold. Det vil sige at den holder godt på håret, og gør det ikke stift, og ulækkert som nogle hårsprays godt kan gøre. Plus den dufter altså sindssygt godt. Helt sikkert et produkt jeg køber igen, når jeg beslutter mig for at smide denne her ud.
March 12, 2013
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Karina

  Måske man skulle prøve den en dag 🙂

  March 14, 2013 at 15:11
 • Reply Julie

  Kender det alt for godt – er også så dårlig til at smide ting ud, især hvis det ikke er helt tomt! 😀

  http://www.itsmypassions.dk

  March 14, 2013 at 15:11
 • Reply Vanessa

  Jeg er i hvert fald super glad for min 🙂

  March 14, 2013 at 15:14
 • Reply Vanessa

  Er glad for jeg ikke er den eneste! Men jeg kan bare ikke få mig selv til det når der stadig er noget i 😀

  March 14, 2013 at 15:17
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »