MAC REBEL LIPSTICK

Posted in Uncategorized

Min obsession til MAC læbestifter, forsætter med denne her skønne farve.
Det er en farve som jeg var skræmt af på grund af den mørke farve i tuben, men da den kom på læberne var det virkelig kærlighed. Da jeg swatchede den på min arm, sad min lille kusine ved siden af mig, og hendes ord var “woooooow, den er godt nok flot”, hun var helt væk i den. Det er også mine ord, wow.
Jeg er så glad for, at jeg endelig har fået taget mig sammen til at købe den. Har bestemt ikke fortrudt, og jeg kan varmt anbefale at hvis man kommer forbi en MAC, at man selv lige går ind og ser på den i virkeligheden. Den er bare flot! 🙂
March 19, 2013
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply nuria

  Jeg stjæler din kusines ord! woooooow, den er godt nok flot

  March 20, 2013 at 14:44
 • Reply Vanessa

  Elsker den! 😀

  March 20, 2013 at 14:45
 • Reply Nana Palm

  jeg tror ikke jeg kender en person der har så mange læbestifter som dig, det jo helt vildt : Men virkelig, virkelig flot farve!

  March 21, 2013 at 19:19
 • Reply Vanessa

  Hihi, så mange har jeg faktisk ikke engang! Men den er rigtig flot 🙂

  March 21, 2013 at 19:20
 • Reply BRUUN by BRUUN

  Den er så forbandet smuk!!!

  /Linda

  March 25, 2013 at 11:35
 • Reply Vanessa

  Det er den nemlig. Elsker den! 🙂

  March 25, 2013 at 11:38
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »