LUSH HONEY, I WASHED THE KIDS SOAP

Posted in Uncategorized

Her har vi endnu et produkt fra LUSH. En sæbe, som har et meget sødt navn.
Honey, I Washed the Kids dufter enormt godt. Sæben skummer ikke så meget som jeg gerne vil have min sæbe skal, men det kan jeg altså godt leve med fordi den dufter så godt som den gør. På deres hjemmeside står der, at den har en sweet caramel duft, og det kan meget godt passe. Det er også en af deres best-selling sæber, og det kan jeg altså godt forstå.
Helt sikkert en sæbe, i må kigge på hvis i kommer ind i en LUSH. 🙂
Min mor spurgte: “Er det en ost?”
Jeg svarer: “… En ost?”
Og så er jeg flad af grin 😉
March 5, 2013
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Nana Palm

  hahaha min første tanke var også, det ligner en ost 😛 (samme tankegang som din mor, jeg må være ved at være "gammel") Men mega sødt navn til sæben!

  March 7, 2013 at 21:34
 • Reply Vanessa

  Ej hvor sjovt! 😀 Hvad for en ost ligner det da?

  March 7, 2013 at 21:34
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »