THE BODY SHOP SHEA BODY BUTTER

Posted in Uncategorized
Længe har jeg ville prøve flere af The Body Shop’s lækre body butters, men jeg har haft svært ved at finde ud af hvilken duft det skulle være. I sidste ende, valgte jeg deres Shea Body Butter. Mest fordi den er til meget tør hud, og det får jeg om vinteren.
Jeg valgte at købe en lille dåse til at starte med, da jeg ikke helt vidste om jeg ville kunne lide den eller ej. Safe to say, at jeg faktisk er helt vild med den. Duften er jo helt fantastisk, men lidt stærk. Så er du lidt sensitiv/sart når det kommer til stærke dufte, vil jeg nok ikke anbefale den. De har jo mange dufte, så det er nok bare noget med at prøve sig frem til den man bedst kan lide. 🙂
Siden jeg har købt denne, har de ændret indpakningen på produktet. Rigtig ærgerligt, fordi jeg synes den nye indpakning er grim, men det er selvfølgelig produktet og ikke indpakningen der er fantastisk!
February 2, 2013
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Nanna

  Den har jeg faktisk ikke prøvet, men det lyder da lovende. Synes altid det er så svært at vælge, for man vil jo gerne prøve dem alle sammen 🙂

  February 4, 2013 at 17:38
 • Reply nuria

  uuh, jeg elsker deres body butters – har altid 2-3 dufte at vælge imellem 😀
  Den skal du nok blive rigtig glad for!

  February 4, 2013 at 17:38
 • Reply Vanessa

  Det er rigtig svært at vælge. Fordi som du siger, vil man jo gerne prøve dem allesammen!

  February 4, 2013 at 17:44
 • Reply Vanessa

  Hvad for nogle har du? Nogle du måske kan anbefale? 😀

  February 4, 2013 at 17:50
 • Reply Louise

  Jeg elsker også dem fra Body Shop og ville gerne ha' mange flere 😀 Dejligt med en anbefaling!

  Jeg kender godt det med, når ens yndlings produkter får nyt design, som man ikke synes ligeså godt om.. Det er altså lidt øv, selv om det jo i princippet er fuldstændig ligegyldigt, hehe.

  Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  February 5, 2013 at 22:01
 • Reply Vanessa

  Jeg skal bestemt også have fat i nogle flere, hehe.

  Det er møg irriterende, men så længe produktet indeni ikke ændre sig, er jeg glad! 🙂

  February 5, 2013 at 22:12
 • Reply Cuntless Lux

  oh i love all the body shop butters! i want one in each scent!
  Love from Sweden

  February 7, 2013 at 21:23
 • Reply Vanessa

  Me too! Would be great to have one in each scent! 🙂

  February 7, 2013 at 21:24
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »