REAL TECHNIQUES CORE COLLECTION

Posted in Uncategorized

Jeg er stor fan af Real Techniques brushes. De er alle pengene værd, og ja de er jo ikke engang særlig dyre! De købes i sæt, og andre kan købes seperat.
Buffing Brush: Jeg bruger denne her til foundation, pudder, og cremede produkter. Den er genial til at blende foundation. Jeg købte faktisk sættet pga. denne her brush, og jeg kunne nemt købe ét til sæt bare for denne her.
Contour Brush: Jeg bruger denne her udelukkende til min bronzer. Intet andet. Den har den helt rigtige størrelse. Den er bare god. Så god at jeg faktisk ikke har brugt noget andet til min bronzer siden jeg har købt den!
Detailer Brush: Jeg bruger denne her til læbestift. I starten vidste jeg ikke rigtig hvad jeg skulle bruge den til, men har fundet ud af, at den er super god til læbestift. Især med pang farver, som skal påføres på en lidt anderledes måde, hvis de skal holde hele dagen.
Pointed Foundation Brush: Jeg bruger faktisk ikke denne her brush. Jeg synes den er for lille til foundation, og har endnu ikke fundet noget “bedre” at bruge den til.
All in all, så er det altså brushes jeg kan anbefale hvis man leder efter nogen som ikke er særlig dyre. Jeg kan ikke undvære de 3 ud af 4 brushes. Det siger ikke så lidt 😉 Jeg håber bare, at de en dag vælger at gøre det, så man kan købe alle brushes seperat. Det ville være dejligt!
February 18, 2013
/
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply nuria

  Årh glæder mig til jeg en dag får købt et sæt 😀 de ser altså så skønne ud.

  February 19, 2013 at 22:21
 • Reply Sephira

  Åh jeg sad faktisk og kiggede på dem for et par dage siden. Over vejer lidt at hapse dem også da jeg virkelig har brug for en ny brush. Hvor købte du dine henne? Jeg har kiggede på beautybay mener jeg den hedder men ved ikke om der er et bedre alternativ 🙂

  February 19, 2013 at 22:22
 • Reply Carina

  Jeg skal virkelig ha' købt det her sæt! Især pga. buffing og contour brush'en 🙂

  Du kan måske bruge foundation-børsten til at påføre masker? 🙂

  Carina // carinaliving.bloggersdelight.dk

  February 19, 2013 at 22:23
 • Reply Vanessa

  De er også skønne. Er så, så glade for dem 🙂

  February 19, 2013 at 22:26
 • Reply Vanessa

  Jeg har desværre købt mine i USA. Men hvis du kan finde dem, til en god pris så siger jeg go for it! 🙂

  February 19, 2013 at 22:27
 • Reply Vanessa

  Det synes jeg bestemt du skal. De er alle pengene værd efter min mening 🙂

  Det var faktisk en god idé! Tak for det 🙂

  February 19, 2013 at 22:35
 • Reply Mette Straa

  De kan købes her: http://www.love-makeup.co.uk/brushes-accessories-c-16.html?filter_id=64&sort=3a – har købt Sigma brushes der 🙂

  February 22, 2013 at 11:07
 • Reply Vanessa

  Tak for link! <3

  February 22, 2013 at 11:08
 • Reply Sufi

  Har endnu ikke prøvet dem, men ville så gerne! Kiggede virklig efter dem i London i sommers, men uden held..

  March 1, 2013 at 18:01
 • Reply Vanessa

  Kan de da ikke købes i Boots? Det mener jeg. Men de er altså bare skønne. Er virkelig glade for dem 🙂

  March 1, 2013 at 18:11
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »