ORIGINS SUPER SPOT REMOVER

Posted in Uncategorized

Jeg får ikke tit bumser i ansigtet, og derfor kan man nok godt sige at dette her produkt ikke var nødvendigt at købe, men det har jeg altså gjort.
For sagen er, at jeg altså får bumser i ny og næ. Og når jeg gør, bruger jeg dette produkt. Jeg bruger en lille bitte smule, ovenpå bumsen, og mange gange er bumsen “væk” allerede næste(!) dag. Jeg har dog været ude for nogle lidt stædige bumser, hvor jeg har skulle bruge produktet flere gange.
Det er bestemt ikke et mirakel produkt, men det hjælper virkelig. Det er godt nok også drøj i brug, det er helt vildt. Der skal virkelig ikke meget til. Det er et produkt som jeg er glad for, jeg har stående når jeg skal bruge det, og jeg kan derfor anbefale at man prøver det hvis man som jeg, har problemer med bumser i ny og næ, men selvfølgelig også hvis man får dem hele tiden!
February 26, 2013
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Nanna

  Den har jeg faktisk aldrig set før, men det lyder som et godt produkt. Jeg er jo også ret vild med Origins' produkter, så vil helt sikkert skrive mig det her bag øret.

  March 1, 2013 at 17:57
 • Reply Sephira

  Jeg har efterhånden læst så meget om dette produkt, måske man skulle kaste sig ud i det når jeg alligevel har skabet fyldt af origins produkter xD

  March 1, 2013 at 17:57
 • Reply Maria

  Jeg har overvejet den flere gange, men er ikke sprunget til endnu. Nu lokker du altså. Synes altid, jeg får en enkelt stædig bums eller to, og hvis denne virkelig gør en forskel, var den måske værd at investere i. Hmm…

  March 1, 2013 at 17:57
 • Reply Smaaluner

  Hvor har du købt dette vidundermidel? Og hvad kostede det

  March 1, 2013 at 18:01
 • Reply Vanessa

  Det er dejligt, at der er flere end mig som er ret vild med Origins! De laver nogle gode produkter 🙂

  March 1, 2013 at 18:08
 • Reply Vanessa

  Jeg er i hvert fald super glad for det! 🙂

  March 1, 2013 at 18:08
 • Reply Vanessa

  Jeg havde også overvejet den flere gange, men så tænkte jeg til sidst at jeg bare måtte prøve. Og har ikke fortrudt det, også selvom jeg kun får bumser i ny og næ. Det er hele prisen værd, at have dette produkt at bruge når det så sker 🙂

  March 1, 2013 at 18:09
 • Reply Vanessa

  Jeg har købt min i USA. Jeg ved faktisk ikke hvor i Danmark man kan få den, desværre.

  March 1, 2013 at 18:17
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »