KATE MOSS LIPSTICK IN 107

Posted in Uncategorized
Jeg har længe ville prøve denne lille kollektion af Kate Moss læbestifter, men jeg har bare ikke kunne finde dem nogen steder. Hverken i USA eller i Danmark. Tilfældigt fandt jeg denne ene farve, i en lille Matas. De havde kun den ene farve, og kun den ene tilbage. Hvor heldigt er det ikke lige?
Den skulle jeg selvfølgelig have. Farven er en pæn dyb rød, som desværre er lidt tør i det. Men det gør ikke farven mindre pæn. Og med lidt læbepomade, så går det nok. 😉 Hvis i kan finde den i jeres Matas, vil jeg anbefale at i swatcher den. Hvis ikke, så kan den også købes på asos, hvor alle fem farver fra kollektionen kan købes. Der er fri fragt, plus 10% med koden VALENTINE10 indtil d.15 Februar.
February 13, 2013
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Anonym

  Det er lang tid siden jeg har kommenteret, men jeg vil bare sige at du klarer det super godt! Jeg kan rigtig godt li dine indlæg og anbefalinger – tror jeg skal ned og kigge på noget Origins i min Matas – de har vist nogle masker på tilbud i denne uge! 🙂
  /Laura G

  February 14, 2013 at 20:44
 • Reply Maria

  Jeg har en enkelt af Kate Moss-læbestifterne i den sorte indpakning i nummer 07, en lidt neutral farve med mauve undertoner. Dejlig cremet og dækkende.

  February 14, 2013 at 20:44
 • Reply Katrine Guldbæk

  Jeg synes desværre ikke de holder særlig godt, men de farver til gengæld en del 🙂

  February 14, 2013 at 20:44
 • Reply Vanessa

  Hvor er du bare sød. Tusind tak Laura. Jeg kan se, du kommenteret den anden dag også, så det er da ikke så lang tid siden, hehe. Jeg skal også et smut forbi Matas, netop fordi de har tilbud på noge Origins masker. 🙂

  February 14, 2013 at 20:47
 • Reply Vanessa

  Det lyder som en farve for mig. Den må jeg kigge på! 🙂

  February 14, 2013 at 20:47
 • Reply Vanessa

  Jeg fik min til at holde et par timer. Har du brugt lip liner med den? For det kan jo godt gøre, at den holder længere. Men giver dig ret, den er rigtig pigmenteret! 🙂

  February 14, 2013 at 20:49
 • Reply Ida

  JEg vidste slet ikke at hun også lave makeup, men den er super fin den farve 🙂

  February 16, 2013 at 18:48
 • Reply Vanessa

  Tror bare hun ligger navn til produkterne, men der er efterhånden mange ting hun har lavet med Rimmel 🙂

  February 16, 2013 at 18:49
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »