BIODERMA SENSIBIO H20

Posted in Uncategorized

Aldrig i mit liv, har jeg oplevet noget så godt. Et produkt som kan fjerne makeup, så godt som dette gør. Jeg kan virkelig sparke mig selv i røven over, at jeg ikke har købt den noget før. 😉
Bioderma er virkelig et hyped produkt, men jeg må være ærlig og sige at den virkelig lever op til sin hype. Jeg skal have købt mig nogle flere, så jeg altid har en stående, så god er den! Den fjerner alt, uden problemer. Åh, er bare forelsket i dette produkt. Piger, i må bare prøve den!
Jeg købte min lige her, til en okay pris, med hurtig levering.
February 16, 2013
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Maja

  Faktisk så virker Matas vandfast make-up fjerner ligeså godt og med den kan man endda åbne sit øje med produktet på uden det svier eller øjet er ved at ætse væk 😉

  Jeg synes det er lid overdrevet for en make-up fjerner der i bund og grund gør hvad alt andet på markedet også gør. 🙂

  February 17, 2013 at 11:39
 • Reply Anne Tröster

  Er der olie i den der make-up fjerner? 🙂

  February 17, 2013 at 11:39
 • Reply Vanessa

  Den har jeg aldrig prøvet, så det kan jeg ikke sige. Jeg har dog fået Bioderma i øjet ved uheld, men det svier ikke på mig. Jeg har nemlig prøvet mange makeup fjernere, og forskellige olier til at fjerne makeup som jeg ikke kunne klare rundt mine øjne fordi det gjorde ondt.

  Det er jo selvfølgelig smag og behag, men jeg synes den er hypet værd. Helt sikkert! 🙂 Men jeg tror da at jeg vil prøve den fra Matas, hvis den virker lige så godt så kan man jo selvfølgelig bare købe den. 🙂

  February 17, 2013 at 11:42
 • Reply Vanessa

  Nej det er der ikke 🙂

  February 17, 2013 at 11:43
 • Reply nuria

  Den bedste i heeele verden 😀 <3

  February 17, 2013 at 11:58
 • Reply Vanessa

  Det tør siges. Den er virkelig fantastisk! 🙂

  February 17, 2013 at 11:59
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »