TROR I PÅ NYTÅRSFORSÆTTER?

Posted in Uncategorized
Den er lidt cliché den med nytårsforsætter ikke? Alligevel laver jeg dem hvert år, men det er sjældent de holder. I år vil jeg dog lave ét enkelt. Jeg vil virkelig gerne prøve, at bruge mindre penge.
I December måned blev der brugt mange penge. Dog blev de fleste af pengene brugt i forbindelse med at jeg skulle flytte, så lidt skulle der jo til. Plus julegaver, og alt andet godt. Men i år, har jeg virkelig lovet mig selv at der kun skal bruges minimum penge. Det er jo ikke så svært, hvis man virkelig kan tage sig sammen. Og det kan jeg, I know it. Tror nu generalt folk godt kan lide, og gerne vil spare sine penge! 🙂
Tror i på sådan nogle nytårsforsætter? Laver i dem måske selv? Vil da mægtig gerne vide hvad jeres er?
January 5, 2013
/
Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Nanna

  Jeg har et par nytårsforsætter for 2013 – jeg skal gennemføre mit andet halvmaraton på ca. 2 timer, og så skal jeg også blive bedre til at administrere mine penge og købe kvalitet frem for kvantitet.

  January 6, 2013 at 13:28
 • Reply stinevillum

  Mit er meget lig dit, nemlig at bruge færre penge ved kun at må købe 3 ting om måneden. 2 træningsrelateret og en øvrig. Det bliver ret svært i og med at jeg arbejder i en tøjbutik, men det skal nok gå 🙂

  Jeg kan godt lide nytårsforsæt hvis de bliver brugt til at udfordre sig selv og dermed lære sig selv bedre at kende. Men er ikke til de negative hvor folk slår sig selv i hoved og siger at nu skal de fandeme tage sig sammen, hvis du forstår 🙂

  January 6, 2013 at 13:28
 • Reply Louise

  Jeg laver altid et nytårsforsæt, og ender med ikke at holde dem. Men i år bliver anderledes, mit nytårsforsæt er at jeg gerne vil have planlagt min rejse til USA, og finde ud af hvornår 🙂 Og nå at læse min. 20 bøger i år 🙂

  January 6, 2013 at 13:28
 • Reply Debbie

  Jeg har selv lavet en lille stak i år, som jeg glæder mig til at udleve.
  Jeg ved godt, at nogle synes det er kliche, men det er typisk dem, som glemmer at arbejde for det. Det handler jo ikke bare om at sætte sig mål, det handler jo også om, hvilket slags arbejde man vil lægge i det 🙂 Jeg glæder mig i hvert fald til at udleve mine mål for år 2013, som skal være mit år. 🙂

  January 6, 2013 at 13:28
 • Reply Ida

  Jeg har ikke lavet nogle selv, fordi jeg tro nu ikke på dem. De fleste mennesker laver altid forsæt omkring vægttab.

  Men dit foresæt kan jeg godt lide, jeg tror det kan være svært.
  Jeg prøver selv altid at spare.. Men det er jo så svært. Det eneste råd jeg kan give dig, er at sige til dig selv når du står med en vare. Spørg dig selv, har jeg virkelig brug for dette? Læg det, gå og tænk lidt. Som regel finder jeg altid ud af at jeg kan undvære det, men det sker også at jeg ikke kan.. Hehe..

  Men held og lykke med dit foresæt.. Glæder mig til at se hvordan det går dig.

  January 6, 2013 at 13:28
 • Reply Vanessa

  Jeg håber da, for dig at det halvmaraton lykkedes for dig. Det kunne være ret cool 🙂

  January 6, 2013 at 13:30
 • Reply Vanessa

  Det er da en god metode at bruge. Håber selvfølgelig at det lykkedes for dig at overholde, på trods af at du arbejder i en tøjbutik. 🙂

  Du har helt ret, det skal ikke være negativt, ellers går det bare helt galt.

  January 6, 2013 at 13:32
 • Reply Vanessa

  Det lyder da skønt. Hvor i USA har du tænkt dig at tage hen? 🙂

  January 6, 2013 at 13:33
 • Reply Vanessa

  Du har helt ret. Det er det arbejde man ligger i det. Kunne ikke have sagt det bedre selv. 🙂 Jeg håber da du når at udleve alle dine mål for år 2013, hepper på dig!

  January 6, 2013 at 13:34
 • Reply Vanessa

  Den har jeg vidst også lavet nogle gange, den med vægttab, men det sker aldrig. For meget pres man ligger på en selv, hvis du spørger mig!

  Det er rigtig svært. Men det er lidt som du siger, at man skal spørge sig selv om man virkelig har brug for dette. Tit er det jo impulskøb, som bare tager overhånd.

  Mange tak! 🙂

  January 6, 2013 at 13:36
 • Reply Amalie

  Hepper på dig! 😉

  Jeg skal fortsætte min sunde livsstil. Blive ved med at forøge min opsparing. Opleve mere 🙂

  January 6, 2013 at 20:15
 • Reply Louise

  Jeg vil gerne rejse ned langs vestkysten, New York, Washington og Florida 🙂

  January 6, 2013 at 20:15
 • Reply Vanessa

  Hehe tak! 😀 Får nok brug for det. Jeg synes nu at det indtil videre går meget godt.

  January 6, 2013 at 20:22
 • Reply Vanessa

  Det lyder da rigtig fedt. Jeg håber da du får den planlagt 🙂

  January 6, 2013 at 20:23
 • Reply Debbie

  Jeg hepper også på dig, Ness 😀

  January 7, 2013 at 15:09
 • Reply Vanessa

  Tak 😀

  January 7, 2013 at 15:17
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »