TARTE AMAZONIAN CLAY BLUSH IN EXPOSED

Posted in Uncategorized
Jeg har de sødeste forældre. Virkelig! Jeg var så heldig, at få denne her pæne blush i adventsgave, den sidste søndag i advent. Jeg har længe ville prøve Tarte blushes, men har ikke kunne finde ud af hvilken farve jeg ville have. Der er jo et par stykker, og jeg synes det var svært at vælge.
I sidste ende, faldt farven på Exposed. Det er virkelig en pæn farve. Den kommer slet ikke til sin ret på billedet. Jeg vil nok mene, at det er den mest perfekte everyday farve. Produktet er virkelig pigmenteret, derfor skal der meget lidt til.
Alt i alt, så er det en blush jeg kan anbefale hvis man har adgang til Tarte. Jeg ved at man ikke kan få Tarte i Danmark (tror jeg vidst nok), men hvis nu man er ude at rejse eller noget, så er denne her farve, plus de andre farver klart et kig værd.
Jeg knuselsker den i hvert fald, og tror bestemt at jeg skal add nogle flere farver i fremtiden! 🙂
January 15, 2013
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Nuria

  Jeg må simpelthen snart få fat i en tarte blush, dør snart over alle de fine farver! 😀
  Men har endnu ikke fundet en webshop der sender til DK.
  Iiih er lidt misundelig 😀 heldige asen!

  January 16, 2013 at 12:22
 • Reply Louise

  Ih, der er altid så mange lækre produkter man ikke kan få her i Danmark – Det er simpelthen ikke fair 😀

  – Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  January 16, 2013 at 12:22
 • Reply Vanessa

  Jeg har virkelig også ville prøve en i lang tid, så er virkelig glad for jeg fik den! 😀

  Det er også mærkeligt, at ingen sender Tarte til Danmark. Hm!

  January 16, 2013 at 12:24
 • Reply Vanessa

  Det må man sige! Det skal jeg også vende mig til nu, at jeg ikke bare lige kan få det jeg plejer! 🙂

  January 16, 2013 at 12:25
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »