LUSH POPCORN LIP SCRUB

Posted in Uncategorized
Jeg er svært glad for LUSH. Jeg synes de har nogle rigtig gode ting, og denne lip scrub er ingen undtagelse. Jeg købte den da jeg var i Whistler tilbage i December.
Det er en scrub, som fjerner de døde hudceller fra dine læber, i den kolde vintertid (eller hele året) og gør dem super bløde. Produktet er lavet sådan, at det bare kan slikkes af bagefter (for det smager jo godt). Men når man tænker over det, så er det måske ikke helt lækkert at slikke sine døde hudceller af vel? 😉
Det er selvfølgelig noget man selv kan lave. Lidt sukker, honning, og olie hvis man lyster. Men nu købte jeg denne her, mest fordi den dufter/smager fantastisk, og fordi at LUSH damen lokkede da hun fortalte mig at den er limited edition. De to små ord, kan jeg slet ikke modstå.
January 29, 2013
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply nuria

  Uh, vil så gerne prøve deres lip scrubs 😀
  Og limited edition?! Ja så skal man have den!!

  January 30, 2013 at 21:30
 • Reply Nana Palm

  hah jeg sad og tænkte mm lækkert, ind til jeg læste sætningen "Men når man tænker over det, så er det måske ikke helt lækkert at slikke sine døde hudceller af vel? ;)" og der ødelagde du så den tanke 😛 Men smart er det

  January 30, 2013 at 21:30
 • Reply Vanessa

  De er bare gode, de er. Har faktisk én til 😉

  Limited edition er bare farlige ord, hehe!

  January 30, 2013 at 21:31
 • Reply Vanessa

  Sådan har jeg også altid haft det, til jeg egentlig tænkte over det. Så blev det mindre lækkert! 😉

  January 30, 2013 at 21:32
 • Reply Anna-Nathalie

  Nej hvor fint, jeg har tit tænkt hvorfor der ikke fandtes læbe scrub..Men det gør der jo! 😀

  February 4, 2013 at 17:38
 • Reply Janni Iversen

  Limited edition? Jah, det ligger i vores natur at gå amok så, og tænke at det "ikke er nok" – sådan har jeg det også. Men tror faktisk jeg vil gå ud og tage en sukker-scrub med det samme (tak for inspirationen), for mine læber trænger helt sikkert til det efter kulden og de face-punches jeg fik til karate-stævne i weekenden.

  (^_^)b

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  February 4, 2013 at 17:38
 • Reply Vanessa

  Hehe, der er faktisk mange som laver dem nu. Men de er heller ikke svære at lave selv jo 🙂

  February 4, 2013 at 17:39
 • Reply Vanessa

  Det må det gøre 😉 Det er i hvert fald farlige ord for mig. Er glad for jeg kan inspirere!

  February 4, 2013 at 17:41
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »