KORRES LIP BUTTER TRIO

Posted in Uncategorized
Jeg har altid gerne ville prøve noget fra Korres. Der er stor omtale om hvor skønne deres lip butters er. Jeg har bare altid syntes at prisen var lidt for pebret. Var i Sephora (i USA) en dag, og så dette sæt. Jeg havde købt det, hvis ikke det var fordi at prisen stadig var lidt halv pebret. Nogle uger senere, sad jeg og gloede på deres hjemmeside, og fik øje på dette sæt, som var blevet sat meget ned. Jeg kunne selvfølgelig ikke lade det ligge, og bestilte med det samme. Godt at jeg gjorde, for det var udsolgt få timer efter. 😉
Farverne er så fine, og de dufter sindsygt godt. De beskrives sådan her; Jasmine, sheer neutral pink. Pomegranate, sheer coral. Wild Rose, sheer deep red. Jeg er helt vild med alle farverne, og synes faktisk det er et godt sæt de har sat sammen.
Jeg er i hvert fald blevet glad for de her, og kunne godt tænke at det måske kunne gå hen og blive lidt farligt. Fordi jeg har allerede øje på endnu en farve som jeg ikke ville have noget imod at eje. 😉
Har i prøvet Korres Lip Butters før? Eller måske noget andet godt fra Korres?
January 9, 2013
/
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Nuria

  Heldige asen!
  Hvor ser de bare fine ud 🙂
  Jeg har faktisk ønsket mig pomegranate i fødselsdagsgave, da jeg virkelig også har ønsket at prøve dem længe 🙂

  Vi mangler så meget en sephora online-shop her hjemme, sidder tit og savler på den amerikanske!

  January 10, 2013 at 20:39
 • Reply Nanna

  Jeg har prøvet den med Guava, og den var i hvert fald super god. Den gav ikke rigtig noget farve, men den virkede super godt. Jeg har faktisk lige købt nogle renseservietter fra Korres, som jeg glæder mig til at prøve. Synes deres produkter virker ret lækre 🙂

  January 10, 2013 at 20:39
 • Reply Amanda Olivia

  Aldrig, men det kunne godt være jeg skulle gøre det!:)
  Knus
  Kig forbi Amandaoliviadalum.blogspot.com

  January 10, 2013 at 20:39
 • Reply Sanne Nørbjerg

  De ser så fine ud! Det kunne være, man skulle prøve det mærke af – har faktisk aldrig købt noget derfra.
  Det er en rigtig fin blog du har! Du har lige scoret en fast læser mere og en følger på bloglovin 😉
  Kig endelig forbi min blog, hvis du har lyst: kunsanne.blogspot.dk

  Knus Sanne 🙂

  January 10, 2013 at 20:40
 • Reply Isabella Pernille

  Jeg må indrømme at jeg faktisk aldrig har hørt om Korres for, så jeg har heller ikke prøvet deres Lip Butter før. Men det kan da være de skal prøve før eller siden 🙂

  – Knus fra Isabella
  http://www.isabellapernille.dk

  January 10, 2013 at 20:40
 • Reply Maria

  Uh – de ser lækre ud! Gad også godt prøve noget fra Korres 🙂

  January 10, 2013 at 20:40
 • Reply Vanessa

  Hihi, tak! De er også rigtig fine. Jeg håber du får pomegranate i fødselsdagsgave så, for den er bare god. 🙂

  Det synes jeg også, nu hvor jeg er flyttet til Danmark 😉 Det ville nok være farligt, men stadig ville det ikke være tosset.

  January 10, 2013 at 20:42
 • Reply Vanessa

  Den dufter også bare godt den med Guava. Og kan faktisk godt lide at den ikke rigtig giver noget farve, nu hvor alle de andre gør. Du har ret, deres produkter virker ret lækre, jeg har i hvert fald selv blevet positiv overrasket over de her. 🙂

  January 10, 2013 at 20:49
 • Reply Vanessa

  Det synes jeg bestemt. For de er virkelig lækre! 🙂

  January 10, 2013 at 20:50
 • Reply Vanessa

  Det synes jeg. Jeg er i hvert fald positivt overrasket over, hvor lækkert mærket Korres er! 🙂

  Mange tak. Det betyder rigtig meget. 🙂

  January 10, 2013 at 20:55
 • Reply Vanessa

  Jeg ved faktisk heller ikke, hvor "kendt" det er her i Danmark. Jeg ved bare, at i USA er det enormt populært. Derfor måtte de jo købes, og prøves hehe 🙂

  January 10, 2013 at 20:57
 • Reply Vanessa

  Åh, søde Maria. Hvor er det dejligt at se dig her på min nye blog. 🙂 Betyder altså alverden at du har lyst til at følge med.

  Kan godt forstå du godt kunne tænke dig at prøve noget derfra. Jeg er i hvert fald blevet lun på en masse ting!

  January 10, 2013 at 21:00
 • Reply Carina

  Jeg har selv "Jasmine" og den er fantastisk, synes jeg 🙂
  Er det bare mig eller dufter den lidt som ristet skumfidus? 😛

  Carina // carinaliving.blogspot.com

  January 13, 2013 at 18:56
 • Reply Vanessa

  Det er den nemlig. Hm, skumfidus? Det har jeg faktisk ikke lagt mærke til om den gør, måske? 🙂

  January 13, 2013 at 19:03
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »